Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sharon Stone a prezentat scuze chinezilor după afirmaţiile sale privind cutremurul

Actriţa americană Sharon Stone a prezentat scuze, ieri, chinezilor, după ce aceştia au condamnat afirmaţiile sale conform cărora China a meritat să fie lovită de cutremur, pentru că liderii de la Beijing nu s-au purtat frumos cu tibetanii, transmite AFP.

Totodată, starul hollywoodian şi-a oferit sprijinul pentru a ajuta milioanele de victime ale seismului din 12 mai, conform unui comunicat remis de filiala chineză a companiei Christian Dior, a cărei imagine este Stone.

"Afirmaţiile şi actele mele eronate i-au enervat şi supărat pe chinezi şi îmi prezint sincere scuze pentru acest lucru. Sunt pregătită să particip cu toate mijloacele pentru a ajuta victimele seismului şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-i ajuta pe chinezii afectaţi de dezastru", a declarat Sharon Stone în comunicat.

Cutremurul care a lovit China în urmă cu câteva săptămâni, provocând moartea a cel puţin 70.000 de persoane, a fost rezultatul unei karma proaste, a declarat Sharon Stone, comentariu care a stârnit furia chinezilor.

Stone a făcut aceste comentarii la Cannes, făcând o asociere între recentul dezastru care a lovit China şi tratamentul dur la care au fost supuşi tibetanii de către chinezi în timpul revoltelor din martie.

"S-au produs toate aceste cutremure şi m-am gândit «O fi karma?». Când nu eşti drăguţ, ţi se întâmplă lucruri rele. Nu îmi place modul în care chinezii tratează tibetanii, cred că nimeni nu ar trebui să fie rău cu nimeni. Nu sunt drăguţi cu Dalai Lama, care este un bun prieten al meu", a spus actriţa.

În urma comentariilor vedetei, Dior China a decis să nu mai folosească imaginea acesteia pentru publicitatea din ţară.

"În lumina reacţiilor negative provocate de remarcile neadecvate ale lui Sharon Stone, Dior China a decis să anuleze imediat toate reclamele, campaniile de marketing şi activităţile comerciale legate de Sharon Stone", se arată în comunicatul Dior.

"Actriţa asta nu merită atenţia noastră. Cea mai bună metodă este să o ignorăm. Nu voi mai viziona filmele ei pe viitor", a declarat vedeta Liu Wei, în timp ce actorul Lu Qilong a acuzat-o pe Stone de lipsă de respect.

"Cutremurul nu a fost numai un dezastru al Chinei, ci un dezastru pentru omenire. Comentariile lui Sharon Stone arată nu numai lipsa sentimentului de iubire, ci şi lipsa de umanitate", a declarat o altă vedetă, Tong Dawei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sharon Stone a prezentat scuze chinezilor după afirmaţiile sale privind cutremurul.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sharon Stone a prezentat scuze chinezilor după afirmaţiile sale privind cutremurul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei