Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mai 2008 - Anul XIII, nr. 125 (3806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Clooney, din nou singur

Actorul american George Clooney s-a despărţit de iubita sa, Sarah Larson, cu care a avut o relaţie de un an, potrivit revistei People, citată de AFP.

Citând o sursă "anonimă", publicaţia, care l-a desemnat pe Clooney de două ori "cel mai sexy bărbat în viaţă", dă asigurări că actorul în vârstă de 47 de ani s-a despărţit de Sarah Larson după o relaţie care a durat aproape un an.

Purtătorul de cuvânt al actorului premiat cu un Oscar pentru rolul din filmul "Syriana" (2006) a spus că refuză "să comenteze viaţa privată" a clientului său.

Sarah Larson, în vârstă de 29 de ani, a lucrat ca barmaniţă într-un bar dintr-un cazino din Las Vegas, oraş în care Clooney a filmat unele dintre cele mai mari succese comerciale ale sale, "Ocean's 11" şi "Ocean's 13", lansat în vara anului 2007.

Clooney a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 - 1993, şi a avut relaţii cu femei extrem de frumoase şi celebre, precum Renée Zellweger şi Lisa Snowdon.

Actorul a glumit adesea despre frica sa de angajament şi lipsa de dorinţă de a avea copii. "Mi-ar fi foarte greu să am o relaţie, pentru că prima mea dragoste este munca şi a doua dragoste sunt prietenii", a spus actorul. El a mai declarat că nu crede că va avea copii, din aceleaşi motive. "Copiii sunt cea mai mare responsabilitate şi nu poţi să faci lucrurile pe jumătate cu ei", a afirmat Clooney.

Iubita ideală ar trebui să aibă râsul lui Nicole Kidman, personalitatea Juliei Roberts, aspectul lui Michelle Pfeiffer şi ambiţia lui Jennifer Lopez, potrivit declaraţiilor starului.

Bunele sale prietene Nicole Kidman şi Julia Roberts au făcut un pariu celebru, acela că George Clooney va deveni tată înainte de a împlini 40 de ani (2001). Cele două frumuseţi au pierdut pariul şi au completat fiecare câte un cec pentru vedeta din seria aventurilor lui "Danny Ocean". Clooney a refuzat, însă, să primească banii şi a dublat pariul, spunând că nu va deveni tată până la 50 de ani.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Clooney, din nou singur.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Clooney, din nou singur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei