Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears, fericită după ce i s-a dat dreptul să-şi viziteze mai des copiii

Cântăreaţa americană Britney Spears s-a declarat, marţi, satisfăcută de faptul că un judecător de la un tribunal din Los Angeles i-a acordat dreptul de a-i vizita mai des pe cei doi ai săi, în urma unei audieri la care a asistat şi fostul său soţ, Kevin Federline, potrivit AFP.

Judecătorul care se ocupă de procesul de stabilire a custodiei copiilor fostului cuplu Britney Spears-Kevin Federline, Scott Gordon, nu a stabilit încă frecvenţa acestor vizite.

"Suntem bucuroşi de progresele care par a fi avut loc", a declarat avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan, referindu-se la comportamentul public al fostului star pop, care a fost mai degrabă discretă în ultimele luni.

Divorţul dintre Spears şi Federline a fost pronunţat în vara anului 2007, însă cei doi foşti soţi sunt angajaţi într-o bătălie judiciară pentru custodia copiilor lor, Sean Preston, în vârstă de doi ani şi jumătate, şi Jayden James, în vârstă de un an şi jumătate. Spears a pierdut tutela copiilor pe 1 octombrie 2007.

Cântăreaţa a fost plasată sub curatela tatălui său pe 1 februarie, măsură care se va menţine până pe 31 iulie. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Din cauza problemelor personale cu care Spears s-a confruntat în ultimul an, cântăreaţa a fost internată de două ori în decurs de o lună, în ianuarie, în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles.

După plasarea sub curatela tatălui, Spears a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii, însă, la sfârşitul lunii februarie, decizia a fost reanalizată, aceasta primind permisiunea de a-şi vedea fiii în prezenţa unei terţe persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears, fericită după ce i s-a dat dreptul să-şi viziteze mai des copiii.
 Vizualizări articol: 334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears, fericită după ce i s-a dat dreptul să-şi viziteze mai des copiii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei