Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Le Journal du Dimanche:

Sarkozy şi Bruni s-ar putea căsători în februarie

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-ar putea căsători cu actuala sa iubită în jurul datei de 9 februarie, Carla Bruni urmând să devină astfel cea de-a treia doamnă Sarkozy, informează Le Journal du Dimanche.

Potrivit publicaţiei franceze, cuplul, care şi-a afişat deschis relaţia, nu mai vrea să mai aştepte. La o lună după ce s-au întâlnit, Nicolas Sarkozy i-a oferit Carlei Bruni un inel de logodnă cu diamant, realizat de Victoire de Castellane, creatoarea de bijuterii a casei Dior, şi semn clar că va urma o nuntă. În schimb, Carla Bruni i-a oferit un ceas marca Patek Philippe.

Mama lui Bruni, fost model care s-a orientat către o carieră muzicală, a transmis informaţia presei italiene. "Preşedintele a cerut mâna fiicei mele. I-am spus:«Domnule preşedinte, nu am nici un motiv să vă refuz!», a spus ea.

"În cazul în care Carla va deveni prima doamnă a Franţei, va trebui să îşi facă timp şi pentru a scrie", spune mama iubitei lui Sarkozy, care a mai declarat, pentru publicaţia Le Parisien, că fiica ei "trăieşte o poveste de dragoste autentică. Şi cred că se potriveşte foarte bine cu Nicolas".

După vizita lor mediatizată la parcul de distracţii Disneyland, cântăreaţa şi preşedintele nu s-au mai despărţit, colindând întreaga lume şi vizitând Egiptul în decembrie (unde au fost la Luxor şi Charm el-Şeikh), apoi în Iordania, unde Aurelien, fiul Carlei şi al filozofului Raphael Enthoven, a mers pe umerii lui Nicolas.

Unii oficiali de la Palatul Elysée sunt neliniştiţi de rapiditatea cu care s-a derulat relaţia celor doi şi de perspectiva de a o vedea pe Carla Bruni în rolul de primă doamnă a Franţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sarkozy şi Bruni s-ar putea căsători în februarie.
 Vizualizări articol: 337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarkozy şi Bruni s-ar putea căsători în februarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte