Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 2 (8531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parbriz spart? La Master Auto Glass din Suceava puteți solicita înlocuirea acestuia

Sucevenii sunt deja familiarizați cu Master Auto Glass. Service-ul auto local ne pune la dispoziție servicii de montaj pentru parbrize, atât la autovehicule mici, cât și la camioane.

 

Situația unui parbriz fisurat sau crăpat poate fi o corvoadă. Nu doar că vă limitează folosirea mașinii, cu efecte imediate, însă dacă nu luați măsuri imediate vă supuneți și altor pericole. De asemenea, notabil este că nu puteți circula astfel, iar de riscuri asumate nu are rost să amintim. Un parbriz fisurat are aceeași soartă, oricât ați amâna această decizie: înlocuirea. Indiferent de cauza, că s-a produs din cauze independente de voi, ca urmare a unui accident, situația poate fi rezolvată rapid. Cei de la Master Auto Glass vă așteaptă la locația din Suceava, strada Traian Vuia, pentru înlocuirea parbrizului.

Pentru a rezolva cât se poate de eficient această situație, puteți comanda anterior vizitei la sediu, parbrizul de care aveți nevoie. În funcție de modelul mașinii, sunt șanse să găsiți parbrizul în stoc. Adică nici să nu mai fie necesar să comandați, să pierdeți timp așteptând comanda sau să vă preocupați de partea logistică, să duceți parbrizul la service. În plus, aici puteți solicita servicii montaj parbrize Suceava, dar și de înlocuire a oricărui geam auto.

 

Cât ne costă serviciile de montaj pentru un parbriz?

Prețurile nu sunt standard, depind de tipul de mașină. În general durata de execuție este de până la 4 ore. Până să ajungeți însă la service pentru înlocuire, va trebui să comandați parbrizul și să programați ziua. Desigur, toată lumea cere servicii prestate imediat. Se vor bucura să știe despre promptitudinea echipei de la Master Auto Glass. Contactând echipa și menționând datele de interes, veți obține imediat o cotație de preț pentru noul parbriz, dar și pentru prestarea serviciilor.

 

Accidente banale care pot duce la spargerea sau fisurarea unui parbriz

Cu excepția cazurilor în care se întâmplă un accident, fisurarea unui parbriz se întâmplă cu mai mare frecvența iarna. Cu această ocazie, ar fi bine de amintit că dezghețarea forțată a mașinii poate avea consecințe. Apa fierbinte turnată peste parbrizul înghețat nu vă ajută să economisiți timp pentru dezghețarea mașinii. Mai degrabă favorizează schimbarea parbrizului, pentru că în mod cert acesta va crăpa.

De asemenea, când temperaturile sunt scăzute, gheața acumulată pe lamelele ștergătoarelor poate fi un factor pentru care parbrizul poate fi serios zgâriat. Pornirea acestora fără să curățați gheața defectează lamelele, motorul, dar și zgârie parbrizul, iar dacă acesta avea fisuri anterioare, puteți intui care ar fi rezultatul. Situațiile care favorizează apariția crăpăturilor pe parbriz sunt multiple, dar unele pot fi evitate.

Chiar și așa, în cunoștință de cauză dacă vi se întâmplă ca parbrizul să crape, să aibă o fisură - care inevitabil se va extinde văzând cu ochii - nu ezitați să vă programați la Master Auto Glass pentru înlocuire. Procedura este una rapid efectuată, urmată de acordarea garanției. Detalii sunt și în pagina oficială a acestui furnizor și prestator de servicii.

 

Contact:

Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2 D 720021,

0733 995 631

contact@masterautoglass.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parbriz spart? La Master Auto Glass din Suceava puteți solicita înlocuirea acestuia.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parbriz spart? La Master Auto Glass din Suceava puteți solicita înlocuirea acestuia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei