Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 2 (8531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiție online

Câștigătorii ediției a IV-a a concursului „Iată vin colindători!”

Colindele, urăturile și obiceiurile transmise din generație în generație reprezintă o bună parte din magia sărbătorilor de iarnă, iar concursul online „Iată vin colindători!”, inițiat de Monitorul de Suceava, a reușit să le aducă în casele a sute de mii de oameni, din țară și de peste hotare, prin intermediul paginii de Facebook, unde au fost postate videoclipurile trimise de cititori. Iar tot cititorii, care le-au vizualizat, ascultat, le-au dat like-uri, le-au distribuit și au comentat la ele, au fost și juriu, pentru că preferințele lor au dus la realizarea unor statistici imparțiale și incontestabile.

 

Premianții “Iată vin colindători!” ediția a IV-a:

 

Locul I

Alin Gaidur – Capra Mea

„Caprele” lui Alin Gaidur au fost de departe câștigătoare ale concursului, dovedindu-se foarte populare la nivel național, fiind intens vizualizate și distribuite. Cele mai multe vizualizări le are din județul Suceava, dar aproape la fel de bine a fost apreciat de oameni din Iași, Botoșani, Neamț, Bacău, București, Vaslui, Galați, Constanța și Brașov – în această ordine.

Cele mai multe vizualizări – peste 288.000, sunt din România, urmate de cele din Italia – 33.000 vizualizări, Moldova – 28.000, Germania – 9.500, Spania – 7.600, Ucraina – 5.000, Franța – 2.800, Belgia – 2.400, Anglia – 1.900 și Austria – 1.200.

Pe pagina ziarului, videoclipul lui Alin Gaidur a adunat peste 17.000 like-uri și aproape 400.000 de vizualizări, dar din statisticile FB rezultă că a fost distribuit în peste 5.300 de pagini, acumulând în total peste 22.300 de like-uri și peste 1.100 de comentarii. Să tot mergi cu capra...

 

Locul II

"O, ce bucurie mare!" a cântat Alessia Maria Serediuc, în vârstă de 12 ani, din comuna Adâncata, județul Suceava. Cu un videoclip simplu, filmat în fața bradului, dar instruită de interpreta de muzică populară Nicoleta Cojocaru, Alessia Maria Serediuc a reușit performanța de a ajunge, virtual, în două săptămâni, în casele a peste 100.000 de oameni.

Pe lângă cele mai bine de 108.000 de vizualizări directe, de pe pagină și a aproape 5.000 de like-uri, videoclipul, distribuit de peste 1.000 de ori, a acumulat în total 7.700 de like-uri și 840 de comentarii.

Locul III

Anul acesta, două videoclipuri cu colinde își dispută această poziție pe podium, în preferințele spectatorilor virtuali, încât, la o diferență foarte mică, atât Sofia Gabriela Maftei, în vârstă de 11 ani, din comuna Hârtop, cât și Daria Coroamă, în vârstă de 5 ani, din municipiul Rădăuți, ar merita să fie premiante.

Colindul trimis de Sofia Gabriela Maftei a fost vizualizat de 87.000 de ori pe pagina Monitorul de Suceava, unde a primit și peste 3.700 de like-uri, dar din cele peste 800 de distribuiri, a acumulat în total peste 7.000 de like-uri și peste 1.100 de comentarii.

Colindul primit de la Daria Coroamă a fost vizualizat de 81.000 de ori pe pagina Monitorul de Suceava, unde a primit și peste 3.800 de like-uri.

Cel mai important premiu, aprecierile publicului

 

Rezultate foarte bune, care merită amintite, a obținut și colindul trimis de Lorena Dolcianu - 9 ani, din Suceava, care învață la Școala Gimnaziala ”Miron Costin” din Burdujeni, care a avut 75.000 de vizualizări și 2.800 de like-uri, fiind foarte aproape de a se situa „pe podium”.

Dar la fel de bine trebuie apreciate eforturile tuturor celorlalți participanți, care au trimis melodii încântătoare, care ne-au făcut sărbătorile mai frumoase tuturor, aducându-ne în case și nu numai bucuria Crăciunului și a Anului Nou. Vă mulțumim și vă așteptăm să ne fiți alături în continuare!

 

Colectivul Monitorul de Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câștigătorii ediției a IV-a a concursului „Iată vin colindători!”.
 Vizualizări articol: 2597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Câștigătorii ediției a IV-a a concursului „Iată vin colindători!”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei