Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 289 (8513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grav

Un tânăr polițist sucevean are dosar penal pentru că a condus beat și a fost implicat într-un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr polițist de la Vadu Moldovei, care nu a împlinit încă 30 de ani, a comis, în timpul liber, una dintre faptele înfierate zilnic pe bună dreptate de instituția pe care o reprezintă – Inspectoratul de Poliție Județean Suceava. 

Pe 30 noiembrie, seara, pe raza comunei Râșca, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns și pompierii militari, fiind găsiți la locul accidentului doi tineri. Imagini de la locul accidentului au fost obținute de colegii de la ziaruldepenet.ro. 

Șoferul suferise un șoc și a fost evaluat de personalul medical, fără a fi necesar transportul la spital.

În scurt timp la locul accidentului au ajuns și polițiștii, care au constatat că șoferul mașinii era un coleg de-al lor. Paul Patronic era beat, iar etilotestul a indicat concentrația de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, alcoolemia care se încadrează fără dubii la infracțiune.  

Deși a fost vorba totuși de un eveniment rutier cu intervenție de urgență la fața locului, nici ISU și nici IPJ Suceava nu au comunicat vreun rând despre acest accident, măcar la modul general.

Explicația oferită de comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, este că în seara de 30 noiembrie accidentul nu a fost înregistrat cu victime.

Ofițerul dă asigurări că nu s-a pus problema de ascundere a cazului atâta timp cât colegul aflat la volan a fost testat imediat cu aparatul etilotest și s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Probabil că așa și este, însă nici nu ar trebui tratat la și altele un caz de polițist băut la volan într-un județ în care presa relatează zilnic despre cazurile de șoferi pericol public prinși băuți la volan.

Conform colegilor de la Ziaruldepenet.ro, care au încercat să afle mai multe, pasagerul din mașină, A.C., a fost transportat inițial la spitalul din Suceava, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi, unde urma să fie operat pentru „fractură la coloana cervicală”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr polițist sucevean are dosar penal pentru că a condus beat și a fost implicat într-un accident.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr polițist sucevean are dosar penal pentru că a condus beat și a fost implicat într-un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei