Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 289 (8513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Restaurant de tradiție din Suceava, închis de Poliția Locală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un restaurant de tradiție din municipiul Suceava a fost închis după o vizită a reprezentanților Poliției Locale Suceava. Este vorba de restaurantul Padrino, care va fi închis chiar acum, înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Se pare că a devenit deja o tradiție ca autoritățile locale să închidă tot felul de unități de alimentație publică, pentru motive mai mult sau mai puțin întemeiate, dar acoperite de legislație. Închiderea restaurantului Padrino vine la numai câteva zile după ce ISU a pus lacăt pe Art Rock Cafe, iar rezervările și programările de la finalul acestei luni au fost anulate. Iar în ultima perioadă, ISU a mai închis alte două astfel de cluburi: Hugo și Story. În cazul celor de la Hugo, Judecătoria Suceava a decis redeschiderea provizorie, cu mențiunea că decizia nu este definitivă, dar este executorie.

Restaurantul Padrino funcționează de 15 ani, iar prin decizia Poliției Locale 24 de persoane vor rămâne fără locuri de muncă. Măsurile care vizează acest stabiliment au fost luate în aprilie 2022, când un polițist local a descins la Padrino și a constatat că unitatea de alimentație publică funcționează fără a deține acordul administrației locale și pentru că nu avea avizat programul de funcționare afișat la intrarea în restaurant.

Deciziile Poliției Locale Suceava au fost atacate în instanță, dar magistrații le-au respins, iar pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae, ”cadoul” oferit celor de la Padrino a fost definitivat la Secția de contencios administrativ a Tribunalului Suceava. Practic, o nouă unitate de alimentație publică din municipiul Suceava este închisă, iar în felul acesta zeci de oameni își pierd locurile de muncă, chiar înainte de Crăciun, într-o perioadă în care poverile fiscale gândite de Guvern vor lovi și mai puternic în firmele private.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restaurant de tradiție din Suceava, închis de Poliția Locală.
 Vizualizări articol: 2747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Restaurant de tradiție din Suceava, închis de Poliția Locală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei