Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 256 (8480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Debut promițător

Lansare de album a unei tinere interprete de muzică populară, pe scena Casei de Cultură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bucovina este renumită nu doar pentru frumusețea locurilor, atracțiile turistice și ospitalitate, ci și prin valoroasa resursă umană, dintre care numeroase nume se remarcă în domeniul muzicii.

Una dintre tinerele valori ale muzicii populare din Bucovina este și Ioana Penciuc, o fată de numai 16 ani, care recent și-a lansat primul album discografic, intitulat "Eu, Ioana cea frumoasă!", pe scena Casei de Cultură Suceava, cu sala plină.

Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, în cadrul spectacolului folcloric „Bucovina, strai ales”, când pe scenă au evoluat Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava (sub bagheta maestrului Mihai Cotos) și nume importante din lumea muzicii populare: Alexandru Brădățan, Grigore Gherman, Marian Gogan, Gheorghiță Rotaru, Brândușa Covalciuc Ciobanu, Constantin Bahrin, Loredana Codin, Ioana Penciuc, Doina și Ciprian Petroaie, Ancuța Corlațan, Dana Dăncilă, Elena Negru, Sorin Filip, Gabriela Teișanu, Celina Gherghelaș, Nicolae Vieru.
Pe scenă au fost invitate și tinere talente: Antonia Seciu,  Alexandru Norocel, Răzvan Ciobanu.

Pentru toți cei prezenți în sală a fost o zi de sărbătoare, cu momente frumoase, emoții și muzică bună, alături de oameni interesanți și valoroși.

La eveniment a fost prezent și primarul Sucevei, Ion Lungu, care i-a oferit tinerei interprete Ioana Penciuc un coș de flori, a felicitat-o pentru lansarea primului album și a încurajat-o să își urmeze visul de a avea o frumoasă carieră muzicală.

Alături de Ioana Penciuc, la aceste momente emoționante au fost părinții ei, care au sprijinit-o tot timpul, Virginel Iordache, directorul colegiului în care învață - CNI ”Spiru Haret” Suceava,  Gabriela Morar, directoarea școlii  de muzică Romantic Art SV, unde a făcut primii pași în muzică, Sorin Pohoață, directorul Ansamblului Arcanul al USV, unde ea este colaboratoare, dar și o mulțime de prieteni și cunoscuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare de album a unei tinere interprete de muzică populară, pe scena Casei de Cultură.
 Vizualizări articol: 2894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Lansare de album a unei tinere interprete de muzică populară, pe scena Casei de Cultură3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei