Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 256 (8480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ziarul Financiar și BRD organizează la Suceava conferința „Tu ești viitorul în business”

Marţi, 31 Octombrie 2023 (17:53:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziarul Financiar și BRD organizează, miercuri, 1 noiembrie, la Suceava, conferința „Tu ești viitorul în business”. Evenimentul va avea loc între orele 10:00 și 13:30 la Hotelul Mandachi din Suceava. Moderatorul conferinței va fi redactorul-șef al Ziarului Financiar, Sorin Pîslaru, discuțiile urmând să fie deschise de către acesta, precum și de directorul departamentului pentru IMM-uri din cadrul BRD, Felix Daniliuc. Conferința de la Suceava va fi împărțită în două paneluri, „Cum să câștige compania din transferul între generații” și „Ce opțiuni are o companie antreprenorială când se retrage fondatorul”. Printre subiectele abordate în prima parte se numără consecințele transferului între generații în business, opțiunile pe care le are o companie antreprenorială când se retrage fondatorul, respectiv predarea către moștenitori, ieșirea către un fond de investiții, vânzarea către un strategic sau listare la bursă; rolul băncilor în trecerea controlului de business de la o generație la alta sau cum pot asista bancherii antreprenorii cu experiență pentru a preda firma către cei tineri. Aceste subiecte vor fi prezentate de directorul pentru IMM-uri al BRD, Felix Daniliuc, președintele executiv al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, omul de afaceri Ștefan Mandachi, managerul general al Valvis Holding, Jean Valvis, directorul comercial Merlins Beverages (prin zoom), Eduard Alexianu, precum și de Lucian Bondoc -  Managing Partner Bondoc și Asociatii (zoom) și Speranța Munteanu, Co-Founder al Veridio Return (zoom). În partea a doua a evenimentului vor fi abordate teme precum distribuția geografică a celor mai mari companii românești cu capital privat autohton; importanta menținerii unei afaceri pentru o comunitate, oraș sau județ, schimbările în structura de organizare a unei companii antreprenoriale cu ocazia transferului între generații sau înainte de schimbări critice prin vânzare sau listare la bursa; lecții de bună practică din piețele de business consolidate din Europa de Vest și cum au reușit familiile de business să crească afacerea timp de 4-5 generații sau mai mult sau cum câștige o companie din transferul între generații. În cadrul acestei sesiuni vor vorbi Felix Daniliuc, Valeriu Iftime - director general la Elsaco Electronic, Daniel Burlacu - general manager Calcarul SA Suceava, Valentin Coca -  director naţional de Vânzări la Autonom Lease, Florin Cucu - general manager al Sofiaman (prin zoom) și Leo Gherghina - consultant specializat pe family business (prin zoom).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziarul Financiar și BRD organizează la Suceava conferința „Tu ești viitorul în business”.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziarul Financiar și BRD organizează la Suceava conferința „Tu ești viitorul în business”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei