NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
marţi, 31 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 256 (8480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

3 cele mai confortabile și stilate modele de șlapi pentru bărbați

În sezonul estival, alegerea adecvată a încălțămintei poate fi o adevărată provocare. Șlapii şi papucii sunt articole care oferă confort și libertate de mișcare, dacă sunt corect selectați, însă incorect aleși pot crea disconfort, durere sau pot chiar să provoace răni. Pentru mulţi bărbați, încălțămintea de vară trebuie să fie respirabilă și comodă, dar, evident, în tendinţe. Să analizăm în rândurile următoare care sunt modelele de șlapi şi papuci de bărbați la modă.

Când să porţi șlapi şi papuci din piele?

Dacă petreci zilele de vară la piscină sau pe plajă, o pereche de șlapi pentru bărbați reprezintă alegerea ideală. Papucii din piele se dovedesc a fi opțiuni mai elegante, perfecte pentru escapadele în oraș.  Aceste articole sunt eficiente pentru că mențin picioarele uscate și, desigur, sunt confortabile. Cu toate că papucii sunt mai potriviți pentru plajă, spa și piscină, mulţi domni aleg să îi poarte şi în alte contexte alături de haine casual. Ce modele de papuci de bărbați la modă să alegi? Descoperă.

Papuci flip flops și variante cu design tradiţional - vedete în orice sezon!

Atunci când vine vorba despre momentul potrivit pentru a purta papuci sau flip flopsi, este important să menționăm înainte că există două categorii principale: cei tip flip-flop și papucii tradiționali. În ceea ce privește șlapii tip flip-flop, aceștia sunt alegeri excelente pentru vacanțe, plaje piscine și alte contexte când temperaturile sunt tropicale. Aceste modele se caracterizează prin cureaua în formă de Y, care trece între primul și al doilea deget de la picior, oferind confort. De obicei acești  șlapi sunt confecționați din cauciuc sau plastic. Sunt foarte practici pentru ca previn supraîncălzirea și transpirația picioarelor. Deși au un design minimalist, papucii flip-flop pot fi asortați cu șorturi de plajă, pantaloni scurți, bermude sau chiar blugi. Denumirea lor derivă din sunetul specific produs în timpul mersului, când piciorul face flip-flop.

Papucii tradiționali reprezintă alte modele preferate de bărbați, deoarece sunt respirabili, confortabili și practici. Oferă posibilitatea de a fi încălțați și descălțați rapid, fiind ideali pentru plajă și piscină. Aceste variante prezintă o curea mai lată care acoperă o porțiune mică a piciorului, însă nu se întind până la gleznă. De obicei sunt fabricați din cauciuc. Sunt disponibili într-o gamă variată de culori și design-uri la modă, iar alegerea unei perechi potrivite preferințelor individuale este o sarcină ușoară. Îi poți purta cu șorturi de baie, bermude sau pantaloni scurți, asigurându-ți confortul și relaxarea.

Papuci din piele - atemporali, perfecţi pentru domnii pretenţioşi

În ceea ce privește papucii din piele, ei constituie alternative excelente pentru diverse ocazii. Chiar dacă pantofii închiși, precum cei din piele sau mocasinii, rămân alegeri ideale pentru evenimente formale, papucii din piele rămân primele opţiuni pentru ţinutele casual, în special când temperaturile cresc. Papucii din piele sunt articole de încălţăminte cu tradiţie, însă designul lor a fost reinventat de-a lungul timpului, astfel că în prezent din oferta marilor branduri nu lipsesc variantele cu design modern.

Papuci cu curele - confort şi stil

Ceea ce definește papucii cu curele sunt baretele care se fixează pe picior. Există modele  care acoperă degetele de la picioare sau întregul picior. Papucii de calitate înaltă sunt la modă şi pot conferi un aspect elegant. Aceste modele se potrivesc bine cu numeroase articole vestimentare, fapt ce le-a adus şi popularitatea crescută.

Papucii bărbăteşti sunt extrem de durabili, rezistenți și confortabili, asigurându-ți o vară plină de confort. Fie că optezi pentru nuanțe de negru, roşu, alb, maro închis sau pentru variantele multicolore, îi vei putea integra cu succes în outfituri excepționale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3 cele mai confortabile și stilate modele de șlapi pentru bărbați.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 cele mai confortabile și stilate modele de șlapi pentru bărbați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei