Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 251 (8475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rămas-bun!

Profesorul Silviu Teleagă, de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă”, „un OM dedicat învățământului siretean”, a plecat la Ceruri la doar 54 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doliu în învățământul siretean. Profesorul Silviu Teleagă, de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă”, a murit la doar 54 de ani. Vestea a întristat colectivul cadrelor didactice, dar și pe elevi, pe toți cei care l-au cunoscut și apreciat.

În amintirea tuturor a rămas ca un profesor dedicat, care a modelat zeci de generații, în cei 28 de ani de activitate. Foștii colegi promit că îi vor păstra vie amintirea, pentru că a lăsat o moștenire spirituală de neprețuit.

Profesorul Silviu Teleagă a plecat la Ceruri pe 20 octombrie 2023, în urma unui accident stupid. Profesorul s-a născut la 15 ianuarie 1969 și a fost, așa cum îl descriu colegii, „un OM dedicat învățământului siretean”.

În mesajul de condoleanțe transmis de colectivul cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret sunt incluse trăsături definitorii ale profesorului inginer Silviu Teleagă:  „Cu amărăciune și suflete îngreunate de durere, ne luăm rămas-bun de la colegul nostru, Silviu Teleagă, prieten drag, profesor cu un suflet de aur. Nu știm de ce a dorit Dumnezeu să îl ia de lângă noi atât de devreme; mai avea multe de spus în școala noastră și greu ne va fi să mergem mai departe fără acest OM dedicat învățământului siretean. Iubea școala și pe oamenii din ea; își făcea meseria cu profesionalism și seriozitate și toți am avut de învățat ceva de la el: calm, empatie, fin simț al umorului, răbdare, cum să fii la zi cu toate documentele școlare... Nu cred că, în toți cei 28 de ani cât a fost profesor la noi, a spus vreodată unui coleg <nu>. A lăsat un gol greu de umplut în catedra disciplinelor tehnice, pe care a coordonat-o atâția ani.

Ce greu e să vorbim despre Silviu la trecut... Și cât este de dureroasă ideea că nu știe cât de important a fost pentru colegiul nostru!

Dragă Silviu, dacă ne privești și dacă ne auzi, să știi că îți vom purta mereu nețărmurit respect și ne vom aduce aminte cu drag de tine. Să nu ne uiți nici tu! Ți-ai dedicat întreaga existență școlii și îți suntem profund recunoscători. Ai fost și vei fi un profesor model, căci ai lăsat o moștenire spirituală de neprețuit.

Rămas-bun, domnule profesor!”, este mesajul colectivului de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret.

Pe paginile de socializare, foști colegi și elevi ai profesorului Silviu Teleagă au transmis zeci de mesaje de condoleanțe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesorul Silviu Teleagă, de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă”, „un OM dedicat învățământului siretean”, a plecat la Ceruri la doar 54 de ani.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesorul Silviu Teleagă, de la Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă”, „un OM dedicat învățământului siretean”, a plecat la Ceruri la doar 54 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei