Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 251 (8475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Farfurii de carton pentru catering și street food, disponibile la Snick Ambalaje

În ziua de azi toate produsele sunt livrate obligatoriu cu ambalaj. Acestea le protejează de factorii exteriori și, în felul acesta, ajung intacte la destinație. Indiferent că vorbim aici de haine, produse de larg consum sau alimente, ambalajul constituie, printre altele, și garanția respectului pentru consumator.

 

În mod special produsele alimentare au nevoie de ambalaje speciale, deoarece acestea sunt ușor perisabile. În industria HoReCa găsirea unor ambalaje corespunzătoare se poate face apelând la echipa de la Snick Ambalaje.

 

Farfurii de carton adecvate pentru catering și street food

 

Activitățile de catering și de street food sunt deosebit de variate, indiferent de sezon. Este nevoie tot timpul de ambalaje adecvate, care să se potrivească tuturor acestor activități. Servirea produselor alimentare cu farfurii de carton pentru catering si street foodeste esențială și va face o bună impresie clienților.

 

Aceste ambalaje, care se remarcă prin rezistență deosebită, dar și prin calitate, provin de la Snick Ambalaje. Sunt folosite îndeosebi pentru a servi preparate la diverse evenimente, dar nu numai. Materialul folosit pentru confecționarea lor este cartonul duplex, proiectat să reziste  de la temperaturi de minus 40 la plus 80 grade Celsius.

 

Farfuriile și tăvile din carton pot fi personalizate, la cererea clientului, cu logo-ul afacerii pe care acest o deține. Acest lucru va impresiona în mod plăcut consumatorii.

 

Cutii din carton și aluminiu pentru patiserie și cofetărie

 

Produsele care se comercializează în patiserii sau cofetării sunt perisabile și fragile la transport. Pentru prăjituri, torturi sau fursecuri, cei de la Snick Ambalaje au venit cu propunerea cutiilor din carton și aluminiu, o combinație inedită, dar eficientă. Temperaturile suportate de produs ajung până la plus 180 de grade Celsius, pornind de la minus 40 de grade Celsius.

 

Aceste cutii sunt rezistente la microunde, pentru că este posibil ca ce e în interior să aibă nevoie de o încălzire suplimentară. Cei de la Snick Ambalaje garantează rezistența lor în acest caz. Ele se prezintă în forme diverse, de la dreptunghi până la triunghi, cel din urmă fiind potrivit și pentru ambalarea clătitelor.

 

Tot din această categorie se mai pot achiziționa și bolurile de zahăr biodegradabile din trestie de zahăr sau pungile de hârtie cu imprimeu.

 

Pentru clienți se oferă o sacoșă de mostre gratuite

 

De la Snick Ambalaje se mai pot achiziționa și alt gen de ambalaje, cum ar fi cele pentru pizzerii sau rotiserii sau gelaterii ori pentru diverse alte evenimente festive.

De asemenea, Snick Ambalaje mai pune la dispoziția clienților săi ambalaje biodegradabile, confecționate din materiale prietenoase cu mediul. Acestea au la bază lemnul, trestia de zahăr sau palmierul.

 

Pentru clienții care vor să testeze mai întâi produsele firmei, aceștia pot comanda o sacoșă de mostre gratuite. În felul acesta vor putea ulterior să revină cu o comandă substanțială.

 

Diversificate sau personalizate, catalogul de produse de la Snick Ambalaje mai conține și alt tip de produse pentru restaurante și hoteluri, printre care se numără produsele pentru igienă și curățenie.

 

Pentru detalii și comenzi aveţi la dispoziţie pagina oficială snick-ambalaje.com.

 

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farfurii de carton pentru catering și street food, disponibile la Snick Ambalaje.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farfurii de carton pentru catering și street food, disponibile la Snick Ambalaje0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei