Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 251 (8475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Eficiență

Best Free Energy, un business rădăuțean cu soluții personalizate în montarea panourilor fotovoltaice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Energia solară câștigă tot mai mult teren în fața surselor convenționale de energie și este ușor de înțeles de ce - este o sursă nelimitată, gratuită, o opțiune economică pentru toate categoriile de consumatori de energie electrică.

Iar când în întregul proces intervin profesioniștii, specialiști care cunosc și propun soluții eficiente, inovative, pentru captarea energiei solare și transformarea acesteia în energie electrică, lucrurile se simplifică și se conturează numaidecât.

Best Free Energy din Rădăuți este aliatul tuturor celor care își doresc independență energetică prin intermediul panourilor fotovoltaice.

„De la consultanță și proiectare, la furnizarea echipamentelor, montaj și mentenanță, echipa noastră, Best Free Energy,este pregătită să ajute pas cu pas. Suntem alături de cei care ne aleg cu soluții personalizate și eficiente, pentru un viitor mai verde, lipsit de grija facturilor usturătoare la curent”, au transmis reprezentanții Best Free Energy.

 

  • Un business local pornit de doi  tineri antreprenori rădăuțeni

 

Best Free Energy este un business pornit de doi rădăuțeni care în 2022 au pus bazele propriei lor companii, cu gândul de a implementa pe plan local cunoștințele, ideile inovative și tehnologiile cu care luaseră contact în Germania.

Experiența lor vine la pachet și cu pasiune, dedicare, standarde înalte de calitate și preocuparea pentru satisfacția clientului. Toate pentru un rezultat impecabil, de durată.

„Ne dorim implementarea pe plan local a tehnologiei care are la bază producerea curentului electric prin conversia energiei solare în energie electrică, cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Panourile fotovoltaice te pregătesc pentru viitor. Ele aduc energie regenerabilă și neepuizabilă pe care o poți folosi atât pentru a alimenta casa, cât și afacerea ta. Echipa noastră este specializată în montarea panourilor fotovoltaice de cea mai bună calitate și suntem pregătiți să îi ajutăm pe cei care doresc să facă trecerea la energia verde.

Sistemele noastre fotovoltaice îi vor ajuta să economisească mii de lei anual, generând propria energie curată”, au punctat cei doi administratori.

Aceștia au subliniat câteva dintre cele mai importante avantaje ale panourilor fotovoltaice, printre care: economii pe termen lung în ceea ce privește costul consumului de energie, impact redus asupra mediului, creșterea valorii proprietății, fiabilitate și întreținere redusă, acestea fiind proiectate pentru a fi durabile, cu cerințe minime de întreținere etc.

Dat fiind noile tendințe în ceea ce privește energiile neconvenționale, tot mai mulți jucători au apărut pe piață, în acest domeniu, Best Free Energy particularizându-se prin câteva avantaje competiționale însemnate.

„Amintim aici de sistemul de prindere de proveniență germană al panourilor fotovoltaice, pe o structură rezistentă aflată la minimum 12 centimetri de acoperiș, care oferă o ventilație naturală a panourilor. E un procedeu diferit care aduce o producție mai mare de energie și crește durata de viață a panourilor. De asemenea, tehnologia propusă de noi cu invertoarele și optimizatoarele – Solar Edge - este un important atu, producția de energie crescând cu 20-25%. Participăm constant la târguri internaționale, la expoziții din acest domeniu, tocmai pentru a fi conectați cu cele mai recente tendințe, tehnologii, pentru a ne inspira și perfecționa”, au mai punctat reprezentanții Best Free Energy.

Societatea este autorizată de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE .

Informații și detalii despre servicii, produse, proiecte pot fi găsite pe https://best-free-energy.com/sau la https://www.facebook.com/bestfreeenergy24.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Best Free Energy, un business rădăuțean cu soluții personalizate în montarea panourilor fotovoltaice.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Best Free Energy, un business rădăuțean cu soluții personalizate în montarea panourilor fotovoltaice5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei