Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 251 (8475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


SuperLiga e super(stițioasă)!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa cu numărul 13 din campionatul intern, numit cu umor involuntar SuperLiga, a fost cu ghinion pentru toate echipele considerate pretendente la titlu. În lumea fotbalului a fi superstițios e un mod de viață, așa că nu e o exagerare să se pună rezultatele respective pe seama numărului 13. Sugestivă imaginea neputinței pentru primele două clasate, FCSB și CFR, ambele „reușind” câte un 0-0 acasă în fața unor echipe care aproape sigur vor lupta în play-out pentru a evita retrogradarea (Voluntari, respectiv Oțelul). Totuși, apropo de retrogradare, și echipele aflate pe locurile direct coborâtoare în Liga 2 au avut ghinion, doar că în cazul lor situația se cam perpetuează, e ghinion în formă continuată. FC Botoșani e tot fără victorie, pe care oricum era greu s-o obțină la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Care Sepsi, cu ocazia asta, a mai bătut și ea pe cineva, ba încă foarte clar, scor 5-2. Dinamo, penultima clasată, a capotat încă și mai clar, 0-4 la Hermannstadt, astfel că pentru Ovidiu Burcă, antrenorul mult lăudat la început de sezon, a rămâne pe bancă până la finalul sezonului regulat devine chestiune de supraviețuire. Șansa lui e că înjumătățirea punctelor înseamnă un restart pentru echipele considerate fără șanse, indiferent că vorbim de play-off sau play-out.

Ei bine, la nivelul eșecului suferit de aceste echipe din coada clasamentului a fost perceput și acela al oltenilor de la CSU: 1-3 în Bănie cu Petrolul, cu ploieștenii ratând o sumedenie de alte ocazii! Craiova arată jalnic, e deja un fapt, iar ăsta e rezultatul managementului urechist al lui Rotaru, fără nicio legătură cu nimic, nici cu performanța, nici cu resursele umane. Nu există spirit de echipă, jucătorii nu se ajută între ei, de pe bancă nu vine pic de autoritate sau competență. Pare a fi o întrecere locală cu juveții lui Mititelu, care e conducerea cea mai stupidă!

În fine, nici campioana en titre nu a trecut cu bine peste runda asta, Farul fiind penalizată de o greșeală în tandem Grameni-Aioani, reparată parțial pentru un 1-1 acasă cu U Cluj. În aceste condiții, egalul reușit de Rapid în deplasare la UTA începe să arate rezonabil, mai ales că este unul post-Rrahmani. Urmează o etapă interesantă, în care 6 echipe din primele 7 vor avea meciuri între ele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SuperLiga e super(stițioasă)!.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
SuperLiga e super(stițioasă)!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei