Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 219 (8443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiunea ”Blocada”

Şapte reținuți în arestul poliției pentru infracțiuni rutiere și furt de arbori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de polițiști au acționat la nivel de județ Suceava în perioada 14-16 septembrie în cadrul Acțiunii ”Blocada”, fiind derulate numeroase filtre în trafic dar și fiind continuate cercetările în mai multe dosare penale.

Se remarcă că în cele doar 3 zile, 7 autori de infracțiuni au ajuns în arestul poliției județene, pentru cel puțin 24 de ore.

Printre ei, este vorba de șoferi băuți, cu alcoolemii mari, de motociclistul de la Rădăuți implicat într-un accident împreună cu fiul său în vârstă de 4 ani, (motociclistul era în stare avansată de ebrietate), respectiv de un tânăr care a sustras și a condus o mașină deși nu are permis de conducere, pe raza comunei Panaci, cazuri despre care am relatat zilele trecute, pe larg, în Monitorul de Suceava.

Pe lista celor ajunși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava se află și cei doi tineri din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, care au fost prinși de polițiști la furat lemne în pădure și în ajutorul cărora au sărit ulterior mai  multe rude agresive (caz relatat pe larg în alt articol din Monitorul de Suceava, legat de polițiștii nevoiți să tragă înspre doi bărbați care s-au îndreptat spre ei cu o furcă și cu un par).

Referitor la această ultimă situație, cei doi tineri din Mironu au ajuns în arest pentru comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

În cadrul acțiunii ”Blocada”, din intervalul 14 – 16 septembrie 2023, polițiștii au suspendat și 60 de permise de conducere pentru abateri la regimul rutier și 35 de certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate în total 573 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 320.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier dar și pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

”Din păcate, au fost identificați din nou șoferi care au consumat alcool și s-au urcat la volan, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehiculsub influența alcoolului sau a substanțelor interzise”, se arată într-un comunicat al poliției județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte reținuți în arestul poliției pentru infracțiuni rutiere și furt de arbori.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte reținuți în arestul poliției pentru infracțiuni rutiere și furt de arbori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei