Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 219 (8443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Nu mai puțin de 4.000 de trandafiri au fost plantați pe drumul principal din Moara

Luni, 18 Septembrie 2023 (19:08:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O acțiune inedită a fost pusă în practică în comuna Moara. Pe marginea drumului principal care pleacă din drumul județean 208B, pe o lungime de aproximativ 6 kilometri, s-au plantat trandafiri. Activitatea de plantare a florilor a demarat sâmbătă și a continuat și la începutul săptămânii pentru că volumul de muncă a fost unul imens.

La acțiunea de sâmbătă au participat angajați ai Primăriei Moara, dar și peste 140 de copii de la Școala Gimnazială Moara Nica. La final, pe marginea drumului care trece prin Moara Nica și Moara Carp vor fi nu mai puțin de 4.000 de trandafiri, din 15 specii diferite. Florile au fost achiziționate de la Pepiniera Aiud și sunt de diferite culori.

Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara, a dorit să mulțumească tuturor celor care au participat la plantarea trandafirilor, dar a făcut și un apel la spiritul civic al oamenilor pentru a uda florile. ”Mă bucur că am reușit să punem în practică acest proiect, iar în felul acesta vom avea un drum mai prietenos. Este, dacă vreți, drumul trandafirilor. Pentru că totul a fost făcut cu dragoste și efort cred că florile nu se vor usca, iar anul viitor vom avea un adevărat spectacol de culoare. Pe această cale, vreau să-i anunț pe locuitorii comunei că vor fi și alte surprize în viitor, toate pentru a simți că noi, cei din primărie, ne gândim să le creăm facilități și un mediu cât mai propice unde să locuiască. Asta include și diferite facilități, în diverse domenii, cum ar fi educație, sport sau cultură”, a precizat primarul Eduard Dziminschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu mai puțin de 4.000 de trandafiri au fost plantați pe drumul principal din Moara.
 Vizualizări articol: 2775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nu mai puțin de 4.000 de trandafiri au fost plantați pe drumul principal din Moara5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei