Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 219 (8443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Un tânăr om de afaceri din Marginea a murit în accidentul de luni dimineață, de pe șoseaua de centură a Rădăuțiului

Luni, 18 Septembrie 2023 (12:27:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un grav accident rutier pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Cel decedat este un bărbat de 32 de ani, din Marginea. Se numește Daniel Nechitean, iar înainte de evenimentul care avea să-i curme viața a fost la școală, unde și-a lăsat copiii. Bărbatul avea o firmă care vindea materiale de construcții și care avea sediul în Rădăuți, în zona Podul Vlădichii, acolo unde se îndrepta și Daniel Nechitean în dimineața zilei de luni, 18 septembrie. Autoturismul marca VW Tiguan condus de bărbatul din Marginea s-a ciocnit violent de cupa unui utilaj Wola. Șoferul de pe mașina mică a rămas prins între fiarele contorsionate și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi extras. Pentru a oferi sprijin, la locului accidentului au mers pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Din păcate, după ce a fost scos din mașină, echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Și conducătorul utilajului a fost monitorizat de echipajele medicale, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Impactul a fost unul deosebit de violent, iar autoturismul VW Tiguan a fost distrus total în partea din față.

La fața locului nu s-au găsit urme de frânare, astfel încât se iau în calcul toate ipotezele, inclusiv sinucidere. Totuși, cei care îl cunosc pe Daniel Nechitean susțin că a fost vorba doar de un accident, iar soarele puternic care bătea la orele dimineții și făcea șoseaua să lucească ar putea fi o cauză a tragediei. Daniel Nechitean a candidat în cursul anului 2020 pentru funcția de primar al comunei Marginea, din partea Partidului Verzilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr om de afaceri din Marginea a murit în accidentul de luni dimineață, de pe șoseaua de centură a Rădăuțiului.
 Vizualizări articol: 23933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un tânăr om de afaceri din Marginea a murit în accidentul de luni dimineață, de pe șoseaua de centură a Rădăuțiului3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei