Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 147 (8371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dezitec – furnizor de produse profesionale pentru igienă și curățenie, vă așteaptă la noul depozit din Suceava, Aleea Dumbrăvii nr 10

Piața produselor de curățenie se află în continuă dezvoltare, de la an la an apar tot mai multe produse care promit curățenie de 5 stele, realizată ușor.

Nu orice produs de curățenie de pe piață este și eficient, din cauza aceasta, ar trebui să alegem cu grijă articolele de menaj, mai ales dacă suntem proprietarii unui spațiu ce ar trebui igienizat frecvent. Un flux de clienți înseamnă și un flux de bacterii care mai de care, de aceea riscurile trebuie conștientizate și tratate cu responsabilitate.

Pentru cei din domeniile HoReCa, sanitar, industrial, privat și de stat, Dezitec este un partener de încredere, fiind importator și distribuitor de produse pentru igienă și curățenie, echipamente profesionale și accesorii importate din Italia de la cei mai renumiți producători din peninsulă. Italia este renumită la nivel mondial pentru calitatea și diversitatea produselor pentru curățenie.

Importatorul comercializează produsele profesionale pentru curățenie prin depozitul situat în Suceava, Aleea Dumbrăvii nr. 10 și prin intermediul magazinului online Dezitec.ro. Produsele pot fi comandate atât de persoane juridice, cât și de persoane fizice.

Gama de detergenți profesionali de la Dezitec este alegerea ideală pentru oricine caută produse de curățare eficiente, sigure, care să merite investiția.

Încă de la începutul activității, reprezentanții firmei au fost mereu inovatori și au încercat să aducă doar produse de ultimă generație, care respectă cele mai noi standard, produse calitative, testate chiar de ei înainte de a le comercializa în volume mari.

Astfel, întreaga echipă este capabilă să ofere sfaturi, consultanță și soluții personalizate pentru ca toți clienții să poată beneficia de adevărata valoare a produselor.

Portofoliul de produse prezente pe Dezitec.ro include detergenți profesionali de rufe și vase,  detergenți pentru sectorul agroindustrial, echipamente de curățenie, dezinfectanți, consumabile de hârtie și dispensere cu senzori, săpun lichid și mașini de curățenie. Toate aceste articole sunt perfecte pentru iubitorii de curățenie absolută.

Gama de detergenți profesionali prezentă este importată din Italia, produsele au calitate premium și prețuri foarte bune.  Acești detergenți sunt ideali pentru pardoseală, baie, vase, rufe, bucătărie, mobilă și piele, geamuri, agroindustrie sau spălătorii auto.

Dezitec.rocomercializează mărci de încredere de detergenți, dezinfectanți și echipamente precum Alca, Hoover, Medusa, Paperdi, Filmop, Twt, Interchem și Schulke.

Un odorizant pentru camera care se bucură de popularitate pe piața din România prezent în magazinul online Dezitec.ro este Odorizant de camera bifazic cu parfum de mosc și fructe New Essence Sirio 0,75  Lde la Alca.Acesta se poate achiziționa la prețul de 49 lei per flacon, iar parfumul poate persista timp îndelungat.

De asemenea, foarte apreciați sunt detergenții de rufe atât enzimatici, cât și praf. Detergentul lichid enzimatic de rufe parfumat Indian Wood la 5 Litri este potrivit pentru orice tip de țesătură și orice tip de murdărie. Spre deosebire de detergenții obișnuiți din comerț, detergentul enzimatic de rufe este potrivit pentru toate țesăturile, nu decolorează rufele colorate și negre, iar rufele albe devin de un alb strălucitor cu fiecare spălare deoarece enzimele continuă să funcționeze chiar și după uscare.

O categorie specială de detergenți se adresează în mod specific Agroindustriei, în special fermelor, abatoarelor și carmangeriilor, incluzând dezinfectanți pe bază de clor, detartranți, detergenți spumanți puternic degresanți,  igienizanți lichizi specifici pentru curățarea instalațiilor de muls.

Colecția de echipamente distribuite cuprinde mănuși, mopuri, cărucioare pentru curățenie, lavete, mături și fărașe, raclete și pămătufuri.

Dezinfectanțiipentru cabinetele medicale, stomatologice, clinici și spitale sunt atât dezinfectanți pentru mâini, cât și dezinfectanți pentru suprafețe avizați de către Ministerul Sănătății din România.

Categoria de consumabile hârtieeste reprezentată de articole precum hârtie igienică, prosoape de hârtie, role cearceafuri medicale, dispensere pentru prosoape cu senzoridin gama Soavex Professional, dispensere pentru hârtie igienică, șervețele de hârtie, șervețele faciale etc.

Dezitec își așteaptă cu drag clienții, începând cu 01 iulie 2023, la noul depozit de pe Aleea Dumbrăvii, nr. 10, Suceava (fosta Avicola). Tel: 0749768217

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                         

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezitec – furnizor de produse profesionale pentru igienă și curățenie, vă așteaptă la noul depozit din Suceava, Aleea Dumbrăvii nr 10.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dezitec – furnizor de produse profesionale pentru igienă și curățenie, vă așteaptă la noul depozit din Suceava, Aleea Dumbrăvii nr 105.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei