Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 144 (8368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Start-up local

YZZY.ro, businessul sucevean de telefoane second hand, cu o cifră de afaceri remarcabilă

Cine a spus că achiziționarea unui smartphone implică sume piperate, căutări îndelungi și negocieri fără rezultat, singur nu a auzit de YZZY.ro, un start-up sucevean pentru pasionații de gadgeturi, cu servicii de vânzare și cumpărare de telefoane mobile second hand.

YZZY.ro este despre tehnologie de ultimă oră în materie de smartphone-uri, cu prețuri de până la 40% mai mici față de ce oferă piața. Este despre vânzări și achiziții de telefoane second-hand, Samsung și Apple îndeosebi, printr-un sistem bine pus la punct, prin proceduri transparente și sigure.

 

Vinzi, cumperi sau faci schimb. Simplu și de încredere

Cu mai puțin de un an în urmă, un antreprenor local punea bazele YZZY.ro, propunându-și să schimbe percepția consumatorilor despre telefoanele second hand.

Activând deja de 10 ani în piața de reparații a telefoanelor, a înființat YZZY.ro, o platformă online, sigură și riguroasă, pentru vânzarea sau cumpărarea de telefoane mobile la mâna a doua.

Bilanțul primelor luni de activitate numără sute de tranzacții în țară, o cifră de afaceri de aproape 700.000 de euro și numeroși clienți satisfăcuți de seriozitatea și corectitudinea echipei YZZY.

 

Concret, cum funcționează Yzzy.ro?

YZZY.ro se adresează celor care vor să cumpere, să vândă sau să-și achiziționeze un telefon mobil prin sistemul buy back. Platforma este una intuitivă, ușor de folosit, ghidând fiecare pas al utilizatorilor, fie că vorbim despre un potențial cumpărător, vânzător sau despre un schimb de telefoane.

Pentru clienții care vor să vândă sau să realizeze un schimb, platforma YZZY va evalua prețul telefonului în funcție de o serie de indicatori obiectivi, de gradul de uzură, culoare, de valoarea lui pe piață etc.

Dacă potențialul vânzător este mulțumit de prețul propus, telefonul este preluat de curier, imediat ce ajunge la sediul YZZY este verificat și testat, iar plata se face prompt.

Cât privește achiziționarea unui smartphone de pe YZZY.ro, clienții trebuie să știe că telefoanele din oferta magazinului sunt verificate, testate, ei primesc o garanție de un an de zile, iar livrarea se face în 24 - 48 de ore, în funcție de adresa de destinație.

În plus, un filtru sigur pentru a evita intermedierile de vânzări/ cumpărări ale unor telefoane mobile furate este cel de verificare a IMEI-ului, pus la dispoziție de YZZY.

Toate acestea, fără ca nimeni să piardă timp cu anunțuri, întâlniri și negocieri, fără să aștepte cumpărătorul perfect. Fără riscul unor înșelătorii întrucât orice achiziție realizată vine la pachet cu o garanție.

„Testate și verificate înainte de a ajunge la un alt posesor, telefoanele mobile disponibile la YZZY vin cu o garanție de 12 luni. Plata poate fi realizată online, la livrare sau prin credit TBI. Cât despre transport sau retur, în ambele cazuri vorbim de zero taxe”, subliniază reprezentanții YZZY.ro.

 

Clienți mulțumiți, recenzii în unanimitate favorabile

YZZY.ro este un business pornit din dorința și nevoia consumatorilor de a fi în tendințe în ceea ce privește ultimele tehnologii, adaptat permanent, receptiv la clienții săi și disponibil.

O spun asta și cei care au fost cel puțin o dată în postura de clienți ai platformei și care au lăsat recenzii cu privire la experiența lor.

„Tranzacție rapidă, echitabilă, plata instant, mult mai ok decât alte magazine online cu același profil”, așa sună una dintre cele peste 100 de recenzii de pe pagina YZZY, în unanimitate favorabile și notate cu calificativ maxim.

Află toate detaliile de interes din pagina oficială yzzy.ro, selectând secțiunea pe care ți-o dorești, să vinzi sau să cumperi.

Contact: Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208, contact@yzzy.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului YZZY.ro, businessul sucevean de telefoane second hand, cu o cifră de afaceri remarcabilă.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
YZZY.ro, businessul sucevean de telefoane second hand, cu o cifră de afaceri remarcabilă3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei