Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 144 (8368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Șofer TPL de microbuz, bătut în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incident violent petrecut marți în centrul Sucevei – șoferul unui microbuz TPL a fost făcut „knockout” de un fost luptător de arte marțiale mixte.

Evenimentul s-a petrecut în stația de autobuz din Centru, pe sensul de mers către Burdujeni, acolo unde microbuzele de pe liniile secundare, precum 15, 22 sau 23 au un timp de staționare și ore fixe de plecare.

În momentul în care un loc din capătul stației s-a eliberat, șoferul de pe linia 15, vrând să facă loc la autobuzele care veneau din spate, s-a îndreptat acolo, doar că în zona respectivă a parcat un taxi.

„I-am spus să dea în față să pot parca, nu a vrut, încât am parcat paralel cu el, să nu încurc traficul. Apoi m-am dat jos din mașină, iar la scurt timp, din spate a venit o persoană care a spus că <voi, șoferii de la TPL, sunteți toți niște proști!>. Nu știu ce am apucat să răspund, că m-am trezit cu pumnul lui în figură și am căzut pe trotuar”, povestește I.C., care, în urma agresiunii are buza „spartă” în mai multe locuri, din nas i-a curs sânge, iar de la căzătură este lovit la cotul stâng și la genunchiul drept.

Cazul a fost semnalat la 112, iar din cercetări a rezultat că șoferul TPL a fost lovit de o rudă mai tânără a taximetristului „blocat” de microbuzul oprit în dreptul mașinii, cei doi având stabilit acolo punct de întâlnire.

„Dacă nu putea pleca îmi putea spune, că mutam microbuzul puțin...dar putea ieși...doar că trebuia să facă mai multe manevre”, spune resemnat șoferul TPL, care are nevoie de 11-13 zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer TPL de microbuz, bătut în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 7467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Șofer TPL de microbuz, bătut în centrul Sucevei3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei