Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 144 (8368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

„Dezvoltarea activităţii NICK’S DISTRIBUTORS S.R.L prin achiziţia de echipamente performante”

NICK'S DISTRIBUTORS SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea activităţii NICK’S DISTRIBUTORS S.R.L prin achiziţia de echipamente performante”, cod SMIS 132810, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economcie a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, 2.1. A Microintreprinderi”.

Obiectivul general al proiectuluieste de îmbunătățire a competitivității economice prin creșterea productivității muncii în cadrul NICK'S DISTRIBUTORS SRL în domeniul prioritar de specializare F. Construcţii, domeniul identificat prin Planul de Dezvoltare al Regiunii Nord-Est și în Strategia Națională de Competitivitate 2014-2020.

Rezultatele proiectului constau în creșterea și diversificarea capacității de execuție lucrări de foraj orizontal pentru construcții cu aprox. 40%, atingerea unui numărul mediu de salariați total de 6 la sfârşitul anului fiscal ulterior celui în care se va finaliza implementarea proiectului și menținerea acestuia pe toată perioada rămasă din durabilitatea proiectului si asigurarea calității protecției mediului prin implementarea unor tehnologii inovatoare, puțin poluante și eficiente din punct de vedere energetic.

Valoarea totală a proiectuluieste de 1.480.700,21 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 950.340,00 lei, valoarea eligibilă FEDR este de 807.789,00 lei şi valoarea eligibilă din bugetul naţional este de 142.551,00 lei.

Durata de implementare a proiectului este de 50 luni: respectiv de la data 12.08.2019 până la data 30.09.2023.

Prin creşterea numărului de salariaţi cu 3 şi prin crearea unei noi unități de prestare servicii/execuție lucrări de foraje pentru construcții,  investiția realizată a avut un impact pozitiv la nivel local și regional, prin creșterea competitivității sectorului competitiv „ F. Construcții” din regiunea Nord-Est.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine de la NICK'S DISTRIBUTORS SRL cu sediul în Str. Căprioarei nr. 37, Localitatea Unirea, Municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, cod poştal 420005, România, telefon: 0742059736, e-mail: office.nicksdistributors@gmail.com, persoană de contact: POP-BUIA NICULAI.

 

NICK'S DISTRIBUTORS SRL

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dezvoltarea activităţii NICK’S DISTRIBUTORS S.R.L prin achiziţia de echipamente performante”.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Dezvoltarea activităţii NICK’S DISTRIBUTORS S.R.L prin achiziţia de echipamente performante”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei