Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 138 (8362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mirela Adomnicăi: Programul Guvernului condus de Marcel Ciolacu va aduce schimbări pozitive pentru România

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, consideră că preluarea de către liderul social democraților a conducerii Guvernului nu reprezintă doar o înlocuire de persoane, ci o schimbare de viziune economică și socială. Mirela Adomnicăi a dat asigurări că Guvernul PSD are priorități clare, concentrându-se pe combaterea speculei la alimente, creșterea veniturilor și a puterii de cumpărare, precum și susținerea producției românești. „Aceste soluții economice reconfirmă angajamentul PSD față de cetățeni. De asemenea, Guvernul Ciolacu își va respecta toate angajamentele asumate anterior, inclusiv cele convenite cu cadrele didactice. Un pilon important al acestui program de guvernare este Patriotismul Economic, care implică susținerea dezvoltării capacităților de producție din România. Acesta vizează în primul rând crearea de locuri de muncă bine plătite în țară pentru a opri plecarea românilor la muncă în străinătate”, a declarat Adomnicăi. Ea a adăugat că un apel important este „Cumpără românește!”, pentru a sprijini economia internă și pentru a genera mai multe locuri de muncă în România. „Diplomația trebuie să aibă și ea un rol activ în susținerea economiei românești, prin atragerea de noi investiții străine în capacitățile de producție ale României. De asemenea, este important să întrerupem cercul vicios al salariilor mici și să oferim condiții de muncă decente pentru toți românii. Guvernul Ciolacu are în vedere măsuri concrete pentru a atinge acest obiectiv, prin creșterea producției în România și prin creșterea veniturilor celor care acum au salarii mici. Din acest motiv trebuie să susținem împreună acest program de guvernare care aduce schimbări pentru România”, a încheiat Mirela Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi: Programul Guvernului condus de Marcel Ciolacu va aduce schimbări pozitive pentru România.
 Vizualizări articol: 88 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirela Adomnicăi: Programul Guvernului condus de Marcel Ciolacu va aduce schimbări pozitive pentru România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei