Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 138 (8362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pușcărie

Condamnări finale pentru doi ”zmei” care au violat o femeie și i-au lovit pe cei care au încercat să o apere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi care au comis fapte de mare violență în comuna Baia în urmă cu exact doi ani de zile, violând o femeie și agresând doi bărbați, și-au aflat pedepsele finale, stabilite de Curtea de Apel Suceava în ședința din 14 iunie.

Cei doi au de executat 6 ani, respectiv 6 ani și 4 luni de închisoare, la unul pedepsele fiind ușor reduse prin faptul că cei doi bărbați care au fost victime în acest caz și-au retras plângerile. Pedepsele principale, de câte 6 ani de închisoare, au fost aplicate însă pentru viol.

La finele lui iunie 2021, Mihai Măturoi și Constantin Mihalache au intrat în curtea unei case din Baia care aparține unui bătrân, unde erau găzduiți o femeie de 49 de ani și concubinul ei.

Cei doi agresori se cunoșteau bine atât cu femeia, cât și cu concubinul ei, consumând alcool înainte de agresiune în casa respectivă, a rezultat din cercetări. Cei doi au venit în seara agresiunii la locuința unde era femeia, hotărâți să facă sex cu ea. Proprietarul și concubinul au încercat să se opună, însă au fost loviți și au dat înapoi. Cei doi au făcut ulterior sex cu femeia, fapta fiind reclamată abia a doua zi dimineață.    
Din ancheta coordonată de procurorii de la Fălticeni a rezultat că femeia a fost supusă la violențe și a fost constrânsă să întrețină actul sexual.

Prin urmare, Mihai Măturoi și Constantin Mihalache au fost puși sub acuzare pentru trei infracțiuni comise în concurs, respectiv „violare de domiciliu”, ”lovire sau alte violențe” și „viol”.

Cei doi au executat deja 2 ani din pedeapsă în perioada de arest preventiv care a fost menținută pe toată perioada anchetei și a derulării procesului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnări finale pentru doi ”zmei” care au violat o femeie și i-au lovit pe cei care au încercat să o apere.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condamnări finale pentru doi ”zmei” care au violat o femeie și i-au lovit pe cei care au încercat să o apere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei