Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 138 (8362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai proaste astea decât alea!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă reamintesc momentele debutului în actuala campanie de ratare a încă unei calificări la un turneu final de seniori (căla tineret văd că ne iese de o vreme încoace, dar are cineva o explicație pentru dispariția ulterioară în anonimat a calificaților noștri under 19 ori under 21?), când ne autosugestionam că vom rupe gura târgului cu fotbalul de mare avânt și imaginație pe care urma să ni-l etaleze "noua" națională, încăputăpe mâinile unui antrenor care n-a avut nicio performanță la nivel de club, exceptând o Supercupă a României care, totuși, nu e chiar trofeu. Nu stau să mai disec mecanismele care conduc către funcția de selecționer, că nici nu-i treaba mea, ci mai degrabă a procurorilor. Noi, casuporteri ce ne aflăm, avem doar de sperat în victorii și calificări, precum și de făcut galerie cât ne țin bojocii. Așadar, la declanșarea preliminariilor pentru următorul Euro, începuserăm să facem calcule de mare randament, conform cărora ceva-ceva probleme ar fi urmat să avem cu Elveția (în lupta de la sine înțeleasă pentru locul 1), eventual și cu Israel (într-o improbabilă, totuși posibilă, luptăpentru locul 2), dacă nu cumva și cu Kosovo, în disputaaproape absurdă pentru un loc 3 care să ne ducă spre un baraj, că noi la astea ne pricepem cel mai bine... să le pierdem! După ce am urmărit primele două jocuri, din care, în ciuda unui joc la limita dintre grotesc și jenant, am obținut totuși maximum de puncte din meciurile cu găinile grupei, Andorra și Belarus, speranțele noastre au rămas oarecum intacte. Zic "oarecum" fiindcă după ce-i vezi pe împiedicați făcându-se de râs cu Belarus, parcă nu prea mai ai cum să visezi la calificare directă. Și nici indirectă! Vom afla adevărul de mâine până luni inclusiv. Optimiștii așteaptă 4 puncte (nu, 6 așteaptă doar deraiații!), cei mai ponderați 3 sau 2, iar eu spun că n-or fi cretini ăi' de la casele de pariuri care le dau favorite pe Kosovo și Elveția!. Așa că zic și eu că cel mai plauzibil e să aducem fix 0, iar cu mult noroc 1 punct. Doamne ajută caeu să fiu cel tâmpit, iar minunații ăștia pe care nici n-am habar cum îi cheamă (în afară de vreo 2-3) să câștige de 2 ori!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai proaste astea decât alea!?.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Mai proaste astea decât alea!?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei