Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 90 (8314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Perioada 20 – 26 aprilie

Unde fugim de-acasă...

IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro, la Suceava și Rădăuți

IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro – concertează la Suceava și Rădăuți pe 22 și 23 aprilie și invită publicul meloman la o întâlnire memorabilă. Evenimentul de la Suceava este programat sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 19.00, pe scena Cinema Modern. O zi mai târziu, la Rădăuți, evenimentul va începe de la 19.30, la Casa de Cultură. Biletele se găsesc la URBAN STREET FOOD & BAR sau online pe https://www.livetickets.ro/bilete/iris-electric-tour-2023.

Informații suplimentare la 0752 915 273.


Expoziție de fotografie  - Iosif Berman

„Iosif Berman se întoarce acasă!”, la Suceava. Fotografii realizate de artistul născut pe 17 ianuarie 1890, la Burdujeni Târg, într-o familie de evrei, „unul dintre cei mai importanți fotografi ai interbelicului românesc”, sunt expuse la Muzeul de Istorie și pot fi admirate până pe 14 mai 2023.

 

Expoziție cu ceasuri istorice din secolele XVII-XXI, la Muzeul de Istorie

La Muzeul de Istorie din municipiul Suceava s-a deschis o expoziție cu ceasuri istorice din secolele XVII-XXI, din colecțiile Muzeului Ceasului „Nicolae Simache” Ploiești.

Colecția reunește ceasuri provenind din ateliere și manufacturi din Elveția, Germania și Franța, unele din ele fiind piese lucrate pe comandă specială pentru România. Publicul poate să admire cele 119 piese de colecție din expoziție până pe 5 iunie 2023.

 

Expoziția de pictură „Auzului meu vei da bucurie” a maestrului Horea Paștina

La Muzeul Național al Bucovinei se poate vizita expoziția de pictură „Auzului meu vei da bucurie” a maestrului Horea Paștina. Expoziția va fi deschisă până pe 4 iunie 2023.

 

Expoziția „Tradiție prin fotografie”, la Galeria de artă Zamca

50 de fotografii în care se regăsesc „veșminte populare” și „ouă cu poveste” din colecția Paul Torac, din Brodina, sunt expuse la Galeria de artă „Zamca”, până pe 20 aprilie 2023.

 

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară și Populară „Starul de Mâine”, la Vatra Dornei

270 de copii din România și Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 4 și 20 ani, vor concura, în perioada 22-23 aprilie 2023, în sala Casei de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, la prima ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară și Populară „Starul de Mâine”. Intrarea este liberă. La Gala Laureaților, pe lângă premierea concurenților, vor avea loc și microrecitaluri ale artiștilor din juriul competiției și al directorului artistic al festivalului, DYA.

 

Vineri, 21 aprilie

Spectacolul caritabil „Săftița”, cu Marius Mihalache, la Teatrul Municipal

La Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din municipiul Suceava va avea loc vineri, 21 aprilie 2023, de la ora 17:30, Spectacolul caritabil „Săftița”, cu Marius Mihalache, spectacol pentru susținerea copiilor diagnosticați cu autism, dar și a părinților care fac eforturi deosebite pentru ca cei mici să beneficieze de cele mai bune terapii. Cu toții fac parte din Asociația pentru Intervenție în Autism (AIAS). Proiectul „Note de speranță” este organizat de Asociația In Business Club Suceava, ai cărei membri fondatori sunt Ionuț Burac, Tudor Andronic, Alina Cojocariu, Daniel Lupu, Cristi Panaite, Robert Raducanu, Ruxandra Mihalachi.

 

Tablouri semnate de pictorul Vasile Hutopilă, la Mansarda Muzeului Arta Lemnului

Peste 30 de tablouri semnate de pictorul Vasile Hutopilă, cu obârşia în Izvoarele Sucevei, vor fi expuse, începând cu data de 21 aprilie 2023, la Mansarda Muzeului Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc.Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 21 aprilie 2023, la ora 18:00, unde sunteți așteptați în număr cât mai mare să celebrați viața și opera artistului plastic sucevean.

 

Sâmbătă, 22 aprilie

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11.00, Rugby CSM Bucovina Suceava – RC Bârlad, stadionul Unirea Suceava (Sala Sporturilor) primul meci pe propriul teren al echipei locale în anul 2023, în cadrul Ligii Naționale de Rugby

 

Duminică, 23 aprilie

Berti Barbera și Nicu Patoi, la Suceava

„Blue Drops” se deschide către public. Cel mai bun produs de blues acustic apărut până acum în România, din partea a doi dintre cei mai titrați muzicieni: Berti Barbera și Nicu Patoi. Evenimentul „Blue Drops” va avea loc pe 23 aprilie, la ora 19:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Biletele sunt puse în vânzare la casieria teatrului și online, pe www.blt.ro. Pentru rezervări bilete aveți la dispoziție numărul de telefon: 0759.048677 sau adresa de email: bilete@teatrulmateivisniec.ro.
Preț bilet: 50 lei.

 

Luni, 24 aprilie

Maestrul Dan Puric, la Suceava

Maestrul Dan Puric, actor, eseist, autor și regizor de teatru, va susține, împreună cu muzicianul Adrian Naidin, cunoscut violoncelist, luni, 24 aprilie 2023, de la ora 20:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul „2 Români”.

Organizatorii spun despre acest spectacol că este un „medicament pentru suflet”, cei doi artiști urmând să ofere publicului sucevean un regal de momente de neuitat.

 

Marți, 25 aprilie

„Micii arheologi și restauratori la Cetatea de Scaun a Sucevei”

La Cetatea de Scaun se va desfășura, în perioada 25 aprilie  – 5 mai 2023, atelierul de educație muzeală „Micii arheologi și restauratori la Cetatea de Scaun a Sucevei”, prin care se dorește îmbinarea activităților educative cu cele distractive. Cadrele didactice care doresc să participe la această activitate se pot informa și pot face programări la numărul de telefon 0784 275 644 sau pe adresa de e-mail: cetate@muzeulbucovinei.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei