Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 90 (8314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clinica Hereditas din Suceava oferă servicii medicale complexe

Când vine vorba de sănătate nicio persoană nu ar trebui să amâne mersul la medic, la un control regulat sau la recuperare medicală dacă situația o impune. Chiar dacă unitățile de tip spital, policlinică sau chiar dispensar reușesc să acopere nevoile populației, deseori este nevoie și de consult specializat care implică personal bine pregătit. De asemenea, procedurile medicale sau aparatura medicală de ultimă generație sunt cele care atrag persoane de vârste diferite pentru un consult complet și diagnostic pertinent.

Un astfel de spațiu în care își dau mâna competența și seriozitatea este clinica Hereditas din Suceava.

 

Un spațiu unde problemele de sănătate își găsesc rezolvarea

Clinica Hereditas din Suceava este un spațiu special amenajat unde sistemul medical este bazat pe investigații și apoi pe soluționarea diverselor afecțiuni care pot surveni la orice vârstă. Astfel, aici pacienții găsesc o gamă extinsă de specialități medicale dintre care enumerăm secția de cardiologie, chirurgie plastică, endocrinologie, medicină internă, neurologie sau psihiatrie printre altele. Chirurgia plastică, cea estetică și recuperatorie sunt și ele reprezentate de medici bine pregătiți în aceste domenii.

La clinica Hereditas funcționează de asemenea și un centru de permanență medicină de familie. Acesta funcționează în afara programului de lucru al cabinetelor medicale individuale, deservite de către medicii de familie. În felul acesta se asigură continuitatea asistenței medicale primare.

 

Consultații gratuite în cadrul Centrului de permanență de la clinica Hereditas

Pentru cine are nevoie, în cadrul centrului de permanență se tratează urgențele ușoare, special pentru a elibera fluxul urgențelor grave care se tratează în cadrul unităților speciale de primiri urgențe. Pentru a evita aglomerația din cadrul unităților UPU, există câteva situații în care cei aflați în nevoie pot apela la serviciile din acest centru.

Dacă pacientul are febră sau amețeli, dar fără alte semne de slăbiciune, acesta se poate prezenta la centru. Mai avem apoi situația în care intervin arsurile electrice sau arsurile minore și, în cazul în care pacientul nu este cardiac, el poate veni la centru. În cazul mușcăturilor de animale sau a înțepăturilor de insecte, vă puteți prezenta la centrul de permanență al clinicii Hereditas. Sau, mai frecvent, în cazul copiilor care înghit accidental substanțe periculoase, aceștia pot fi aduși la acest centru.

Medicii de gardă din cadrul centrului de permanență pot oferi primul ajutor și în cazul durerilor toracice, la mișcările respiratorii sau în caz de aritmie. Tot ei pot administra tratament medicamentos, fie pe cale orală, fie injectabil. 

Aceste consultații sunt gratuite, atât pentru persoanele asigurate, cât și pentru cele neasigurate.

 

Servicii medicale eficiente și o echipă de medici bine pregătiți

La clinica Hereditas din Suceava o echipă de medici specialiști, bine pregătiți și cu experiență în domeniile mai sus enumerate, oferă pacienților care le calcă pragul servicii medicale eficiente și îndrumare corectă. Discreția și devotamentul sunt calitățile celor care lucrează aici, pentru a asigura servicii medicale de calitate.

Tot în cadrul clinicii Hereditas cei interesați de medicina de recuperare și reabilitare medicală pot beneficia de pachete și abonamente de fizioterapie, combinate cu kinetoterapie și masaje adecvate.

Pentru programări se utilizează formularul de pe site sau numărul de telefon cu taxare normală.

 

Contact:

office@clinica-hereditas.ro

+40 330 408 407

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinica Hereditas din Suceava oferă servicii medicale complexe.
 Vizualizări articol: 2248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Clinica Hereditas din Suceava oferă servicii medicale complexe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei