Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 62 (8286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Olimpiadă

Elev al Colegiului „Dragoș Vodă”, calificat al doilea an consecutiv la Naționala de Biologie: ”Visul meu este să ajung la internațională”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru al doilea an consecutiv, Teodor Cârloanţă, elev în clasa a XI-a A la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Biologie, obținând cel mai mare punctaj din județ (99 de puncte din 100).

Adolescentul este pregătit de prof. Daniela Zancu.

„Anul trecut am făcut parte din lotul lărgit pentru olimpiada internațională de biologie, unde am cunoscut oameni deosebiți și colegi ce împărtășeau aceleași pasiuni, experiență care m-a motivat să particip și anul acesta la olimpiadă. Am învățat cât este de important să fiu într-o permanentă întrecere cu mine însumi și să scriu primele pagini din istoria profesiei ce doresc să o urmez, aceea de medic. Atunci când începi să descoperi biologia, ai nevoie de o persoană care să te facă să îți placă, să te provoace să afli mai mult și să lucrezi mai mult. Pe această cale îi mulțumesc doamnei profesor Daniela Zancu pentru ajutorul acordat în atingerea acestui rezultat”, a mărturisit olimpicul.

La rândul său, prof. Zancu le-a mulțumit directoarei colegiului, profesor Dorina Carp, și celorlalți profesori implicați în pregătirea lui.

Olimpiada Județeană de Biologie s-a desfășurat la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, etapa națională urmând să fie găzduită de municipiul Iași, în luna aprilie. La Națională, elevii vor avea două probe, una teoretică și una practică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev al Colegiului „Dragoș Vodă”, calificat al doilea an consecutiv la Naționala de Biologie: ”Visul meu este să ajung la internațională”.
 Vizualizări articol: 1817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Elev al Colegiului „Dragoș Vodă”, calificat al doilea an consecutiv la Naționala de Biologie: ”Visul meu este să ajung la internațională”3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei