Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 35 (8259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Participare numeroasă

Spectacolele de aniversare a 635 de ani de atestare documentară a Sucevei au adunat peste 10.000 de spectatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacolele organizate la Suceava pentru aniversarea a 635 de ani de atestare documentară a orașului și a Cetății de Scaun s-au bucurat de un real succes, în ciuda frigului, peste 10.000 de suceveni adunându-se în zona centrală pentru a fi aproape de vedetele dragi lor sau pentru a urmări concertele, în general.

Carla’s Dreams, Horia Brenciu și trupa sa dar și una dintre cântărețele cu mare priză la publicul foarte tânăr - Iuliana Beregoi, cu dansatoarele sale, au fost invitații speciali ai zilei de sâmbătă, 11 februarie,

Dar în deschiderea evenimentelor, pe aceeași scenă a urcat și a cântat Alexandra Cuza, una dintre cele mai bune voci din Suceava, fostă concurentă la „Vocea României”, care a întâmpinat publicul cu melodii dintr-un repertoriu internațional, fiind urmărită de mii de suceveni.

Vedeta online Iuliana Beregoi, idolul a milioane de tineri din România și Republica Moldova, dar nu numai, a atras un public numeros, foarte tânăr și foarte activ, care a reușit să treacă peste toate măsurile de securitate pentru a se apropia de scena pe care a urcat tânăra artistă, cu trupa sa.

 

 

În cele din urmă, a fost nevoie de o intervenție a viceprimarului Lucian Harșovschi, care a urcat pe scenă, rugând-o pe  Iuliana Beregoi să întrerupă spectacolul pentru câteva momente, timp în care tinerii prea entuziasmați au fost îndemnați să revină în spatele gardurilor metalice, în primul rând pentru siguranța lor, pentru că ajunseseră în zona cablurilor electrice. Spectacolul a fost reluat fără probleme și chiar a evoluat foarte frumos, după lăsarea întunericului mii de spectatori pornind lanternele telefoanelor mobile și mișcând brațele în aer, în ritmul muzicii.

Chiar și după plecarea de pe scenă, Iuliana Beregoi a fost asaltată de fani, într-o laterală a Casei de Cultură, unde a avut o îndelungată sesiune de autografe și fotografii.

Fenomenul Horia Brenciu s-a dezlănțuit apoi pe scenă, timp de mai bine de o oră, cântând și dansând împreună cu cei din public, inclusiv printre cei din primele rânduri.

Ultimii, dau nu cei din urmă, membrii trupei Carla’s Dreams au făcut un spectacol foarte apreciat de publicul care a rezistat frigului, până la o oră târzie în noapte, pentru a asculta live melodiile care i-au făcut celebri, deși identitatea le este ascunsă de măștile pictate pe față.

 

 

Ca la Revelion, înainte de spectacolul pirotehnic, pe scenă a urcat viceprimarul Lucian Harșovschi, care, într-o manieră energică și apreciată de public, a anunțat programul manifestărilor de duminică, care include și un spectacol al Anei Beregoi, sora Iulianei, încheind cu numărătoarea inversă, care a dat startul spectacolului final, al luminilor de artificii pe cerul Sucevei, care a putut fi văzut din toate cartierele, minute în șir.

Foto Artistul

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolele de aniversare a 635 de ani de atestare documentară a Sucevei au adunat peste 10.000 de spectatori.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolele de aniversare a 635 de ani de atestare documentară a Sucevei au adunat peste 10.000 de spectatori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei