Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 35 (8259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Spectacol cu surprize

„Lângă tine mereu”, cântată de Horia Brenciu împreună cu primarul Ion Lungu, la 635 de ani de atestare documentară a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai energice spectacole din seria de evenimente organizate de municipalitatea suceveană pentru aniversarea a 635 de ani de atestare documentară a orașului a fost, fără îndoială, cel al lui Horia Brenciu, împreună cu trupa sa, HB Band.

Neobositul show-man a făcut de toate pe scenă, pentru a determina spectatorii să se încălzească, în ciuda frigului de afară. În cele din urmă a  revenit la melodiile din repertoriul propriu şi a avut parte de o „surpriză”. I-a fost luat locul de pe scenă. Dar nu de un cântăreț, ci de un primar. Cel al Sucevei, Ion Lungu.

Coborât de pe scenă în mijlocul publicului care s-a dovedit la fel de energic ca și el, Horia Brenciu, care tocmai interpreta melodia „Lângă tine mereu”, făcând și o mică modificare a textului original – „Lângă Suceava mereu”, artistul s-a întors spre scenă și a rămas „cu gura căscată” de uimire, rostind doar un „A...”.

„Ți-am luat locul, domnul Horia”, i-a spus primarul Ion Lungu, dintre membrii trupei HB Band.

„Nu-i un cântăreț, ci primar...nu cred!”, a spus Brenciu, la care Lungu i-a răspuns „așa-i în politică, când te ridici îți ia altul locul!”.

„Asta nu-i politică, e muzică! Trebuie să ne cântați...Îmi place să fiu eu...lângă Suceava mereu!”, a spus Horia Brenciu, care a cântat împreună cu Ion Lungu, în aplauzele celor prezenți.

 

 

Edilul Sucevei a recunoscut că momentul a fost o regie, pe care a acceptat-o, dar că îi face mare plăcere ca în numele sucevenilor, care îl îndrăgesc pe Horia Brenciu, să îi înmâneze lui și trupei sale, o diplomă de excelență și o medalie aniversară care marchează 635 de ani de atestare documentară a orașului.

„Sunt convins că Ștefan cel Mare ar fi mândru de tine!” i-a mai spus Ion Lungu lui Horia Brenciu, care a răspuns, cu diplomație -  „Și eu sunt mândru de Suceava de azi și de acest public minunat!”.

În vreme ce fetelor din trupă li s-a oferit un superb coș de flori, Ion Lungu i-a înmânat lui Horia Brenciu diploma de excelență pentru „prezență artistică și promovarea imaginii municipiului Suceava”, apoi medalia aniversară.

„Să ții minte că ai fost la Suceava”, i-a spus Lungu, replica lui Brenciu venind imediat – „Nu o să uit niciodată! Ce o să spun familiei mele, când mă voi întoarce acasă – mâine, poimâine sau peste un an – va fi că asta e cel mai tare public din lume!”.

Iar spectacolul a continuat cu alte melodii îndrăgite, în timp ce pe ecranele  led din fundal rulau imagini video din public, de pe scenă dar și imagini cu Cetatea Sucevei, văzută de sus, acoperită cu o mantie de zăpadă și cu mesajul „635 de ani de atestare documentară a Sucevei și a Cetății de Scaun Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Lângă tine mereu”, cântată de Horia Brenciu împreună cu primarul Ion Lungu, la 635 de ani de atestare documentară a Sucevei.
 Vizualizări articol: 997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
„Lângă tine mereu”, cântată de Horia Brenciu împreună cu primarul Ion Lungu, la 635 de ani de atestare documentară a Sucevei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei