Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 35 (8259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De neoprit

Hoț care se afla sub control judiciar, arestat după ce a comis patru noi furturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Gura Humorului, care se afla sub măsura controlului judiciar după ce fusese implicat în mai multe furturi, a fost în cele din urmă arestat după ce a mai comis încă patru fapte de furt.

Nicolae Cioltan a furat alături de mai cunoscutul Alexandru Nicolae Cuciureanu, care este arestat în lipsă. Cei doi, deși foarte tineri, au deja un cazier stufos.

Nicolae Cioltan se afla sub măsura controlului judiciar din data de 5 noiembrie 2022 pentru furturi comise în zona Câmpulung Moldovenesc.

El nu a respectat obligațiile stabilite în sarcina sa și a comis alte patru fapte pentru care a dobândit calitatea de inculpat, astfel că judiciariștii din cadrul Poliției orașului Gura Humorului au sesizat instanța privind încălcarea controlului judiciar.

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a constatat încălcarea controlului judiciar și prin urmare a schimbat măsura mai blândă în cea de arest preventiv.

Vineri, 10 februarie, mandatul a rămas definitiv astfel că polițiștii l-au săltat pe inculpat și l-au introdus în arestul poliției județene.

Cioltan mai trecuse prin arest și la finele lunii ianuarie, pentru complicitate la un furt comis la Gura Humorului. De pe șantierul unei societăți din Gura Humorului au fost furate atunci numeroase materiale de valoare însemnată.

Anterior, gruparea condusă de Alexandru Nicolae Cuciureanu comisese și alte furturi la Gura Humorului, din mașini sau societăți comerciale.

Din păcate, se constată că în cazul acestor tineri arestul este singura modalitate de a fi opriți din furturi. Reținerile de câte 24 de ore, controlul judiciar sau alte măsuri de supraveghere nu i-au oprit din a comite noi fapte.   

Șansele lor de reintegrare în societate par a fi, din păcate, foarte mici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoț care se afla sub control judiciar, arestat după ce a comis patru noi furturi.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoț care se afla sub control judiciar, arestat după ce a comis patru noi furturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei