Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 28 (8252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La 22 de ani

Tânăr reținut în arest după ce ar fi condus drogat, apoi, în altă zi, a gonit cu poliția după el

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Dornești, anchetat în două dosare penale la regimul rutier, prima dată după ce a ieșit pozitiv la amfetamină, iar apoi după ce a continuat să conducă deși avea permisul suspendat, angajându-se și într-o urmărire cu polițiștii, a ajuns în arestul poliției județene, joi seară, reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii de la Biroul Rutier Rădăuți aveau deja multe zile de când îi trimiseseră suspectului citații și mandate de aducere, însă acesta nu a dorit să colaboreze și nici nu a fost de găsit.

Așa s-a ajuns ca polițiștii să solicite un mandat de la judecători, pentru a putea face percheziție în locuința sa. În după-amiaza zilei de joi, polițiștii au descins la adresa lui Răzvan Ionuț Berezovschi, în vârstă de 22 de ani, din Dornești. Tânărul a fost găsit, ridicat și dus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde a fost audiat în calitate de suspect. După audieri, pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de conducere fără permis.

În primul caz, pe 16 decembrie 2022, polițiștii l-au prins pe tânărul de 22 de ani la volanul unui BMW, după ce acesta a atras atenția că nu avea număr de înmatriculare. Atunci, tânărul a ieșit pozitiv la amfetamină, fiindu-i deschis dosar penal pentru infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și automat fiindu-i suspendat dreptul de a conduce.

Recidiva a venit pe 27 decembrie 2022, același tânăr refuzând să oprească la semnalul polițiștilor din Rădăuți. Fugarul a fost blocat după o urmărire periculoasă, ocazie cu care polițiștii au constatat că a comis infracțiunea de conducere fără permis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr reținut în arest după ce ar fi condus drogat, apoi, în altă zi, a gonit cu poliția după el.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr reținut în arest după ce ar fi condus drogat, apoi, în altă zi, a gonit cu poliția după el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei