Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 28 (8252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Mamă trimisă în judecată pentru că nu ar fi luat măsuri deși știa că fetele ei de nici 14 ani sunt violate și abuzate sexual

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat că a violat și agresat două fete minore, ambele sub 14 ani, care au fost găzduite o perioadă lungă de timp într-un imobil de-al său, alături de mama lor. Ce atrage atenția cel mai mult este că a fost trimisă în judecată și mama fetelor, pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului. Asta pentru că mama a și recunoscut că știa că fetele au întreținut relații sexuale cu inculpatul, însă a tolerat situația. Practic, mama nu a considerat că este ceva în neregulă în tot ce se întâmplă.

”În perioada cuprinsă între vara anului 2017 – luna aprilie 2022, profitând de vârsta fragedă a victimelor, de situaţia materială precară a acestora, de situaţia familială dificilă, de imposibilitatea de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa şi de faptul că minorele locuiau în acelaşi imobil cu acesta, în mod repetat, la diferite intervale de timp şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în diferite locuri, inculpatul S.M. a întreţinut relaţii sexuale cu persoanele vătămate şi le-a agresat sexual; totodată, inculpatul comportându-se în fapt ca un părinte al celor două persoane vătămate minore cu vârste sub 14 ani, îngrijindu-se de creșterea lor, prin acțiunile sale de natură penală a pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a acestora”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Bărbatul acuzat de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului se află de câteva luni în arest preventiv.

Procurorii au explicat și motivele care au trimis-o în judecată și pe mamă. ”De asemenea, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei C.C., mama minorelor, pentru săvârşirea a două infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, constând în aceea că în perioada cuprinsă între vara anului 2017 - luna aprilie 2022, în calitate de mamă, nu a luat măsurile necesare pentru a împiedica abuzurile de natură sexuală comise de către inculpatul S.M. în aceeaşi perioadă asupra celor două fiice minore, sub 14 ani, prin faptul că, prin atitudinea sa pasivă, a permis continuarea abuzurilor sexuale de către inculpat asupra minorelor amintite, aceste omisiuni punând în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a acestora”, au explicat procurorii.

Procesul va începe la Judecătoria Suceava, iar cei doi inculpați se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință finală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mamă trimisă în judecată pentru că nu ar fi luat măsuri deși știa că fetele ei de nici 14 ani sunt violate și abuzate sexual.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mamă trimisă în judecată pentru că nu ar fi luat măsuri deși știa că fetele ei de nici 14 ani sunt violate și abuzate sexual5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei