Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 16 (8240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revizuire

APM a finalizat Planul Local de Acțiune pentru Mediu al județului Suceava pentru perioada 2023-2027

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava anunță că a fost finalizată acţiunea de revizuire a Planului Local de Acţiune pentru Mediu (PLAM) al judeţului Suceava, care s-a desfășurat în perioada mai-decembrie 2022. Aceasta a fost a 4-a revizie. Primul Planul Local de Acțiune pentru Mediu al Județului Suceava a fost elaborat în anul 2004.

Varianta revizuită a PLAM al județului Suceava, pentru perioada 2023-2027, se află pe site-ul instituției http://apmsv.anpm.ro, la secțiunea Dezvoltare Durabilă – Planificare de mediu, pentru dezbatere publică, până la data de 20.02.2023.

Scopul dezbaterii este stabilirea consensului între autorități/instituții, agenți economici, ONG-uri și cetățeni cu privire la remedierea problemelor de mediu  prin acțiunile propuse în acest plan.

„Procesul de planificare de mediu cuprinde patru etape: etapa I – de organizare, etapa a II-a – profilul de mediu, etapa a III-a – programul de acțiune (care trebuie stabilit prin consens larg) și etapa a IV-a – monitorizare, analiza și evaluarea rezultatelor urmată de actualizare/revizuire reluându-se etapele.

Agenția pentru Protecția Mediului Suceava invită publicul interesat să ia parte la dezbaterea finală a PLAM 2023-2027 și să transmită eventualele observații/comentarii pe adresa de e-mail: office@apmsv.anpm.ro”, a precizat Maria Mădălina Nistor, director executiv al APM Suceava.

Planul Local de Acțiune pentru Mediu reprezintă un instrument de punere în practică a politicilor de mediu la nivel judeţean pe termen scurt, mediu şi lung. Este necesar pentru soluţionarea problemelor de mediu prin abordarea principiilor dezvoltării durabile şi în deplină concordanţă cu planurile, strategiile şi alte documente legislative specifice, existente la nivel local, regional şi naţional. 

Planul vizează în general diminuarea poluării, utilizarea eficientă a resurselor naturale regenerabile şi neregenerabile, dezvoltarea educaţiei ecologice şi promovarea activităţilor social-economice cu impact minim asupra mediului natural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului APM a finalizat Planul Local de Acțiune pentru Mediu al județului Suceava pentru perioada 2023-2027.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
APM a finalizat Planul Local de Acțiune pentru Mediu al județului Suceava pentru perioada 2023-20270.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei