Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 16 (8240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Manifestări

Expoziție de artă plastică, recital de pian și poezie, la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Rădăuți continuă și în acest weekend seria evenimentelor din proiectul „Spirit, Sunet și Culoare”. Colegiul Tehnic Rădăuți va găzdui sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 12.00, un recital de pian la patru mâini susținut de Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu, în compania poetului Ioan Mateiciuc, în cadrul evenimentului „Anchilopoetica”, acesta fiind și numele volumului de poezii pe care Ioan Mateiciuc l-a lansat recent. Dialogul artelor va putea fi admirat, sâmbătă de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Rădăuți, în cadrul evenimentului  „Armonii în vers și culoare”. Muzica îndrăgiților compozitori români George Enescu, Felicia Donceanu, Sabin Drăgoi, Sabin Pautza, Liviu Comes, Marius Sireteanu vor încânta auditoriul prezent în interpretarea deosebită a pianiștilor Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu, iar orchestra Casei de Cultură din Rădăuți va prezenta lucrări orchestrale în aranjamentul lui Adrian Șerban. Culoarea și poezia vor întregi tabloul evenimentului printr-o expoziție de artă plastică a Irinei Ioana Simota-Ducra, îmbinată cu versuri recitate de Ioan Mateiciuc. Proiectul „Spirit, Sunet și Culoare”, proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii, este organizat de Casa de Cultură a municipiului Rădăuți, Primăria Municipiului Rădăuți, în parteneriat cu Asociația Klavier Art, Școala Gimnazială ,,Regina Elisabeta”, Colegiul Tehnic Rădăuți, Colegiul Național ,,Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuți și SC Dans Aliment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziție de artă plastică, recital de pian și poezie, la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziție de artă plastică, recital de pian și poezie, la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei