Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 13 (8237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Performanță

Gravex – Calitate și experiență în fotoceramică, gravură laser și mecanică

Peste 12 ani de experiență și acumulări calitative au făcut din firma Gravex, cu  sediu pe aleea din Piața Mică a municipiului Suceava, una dintre cele mai căutate companii de profil pe piața suceveană. Prin muncă și asimilarea celor mai noi tehnologii, angajații firmei reușesc astăzi să realizeze cele mai complicate comenzi de gravare, inscripționare pe diverse suporturi, acoperind astfel domenii diverse de cerere.
 
Am stat de vorbă cu Daniel Macariu, administratorul acestui brand, care ne-a relatat că principalul domeniu de activitate al firmei îl reprezintă cel al gravurii pe diferite suprafețe și suporturi, efectuate mecanic sau cu instalații laser de ultimă generație.Multe din comenzile executate de firma Gravex folosesc drept suport granitul, precum și quarțul, un fel de marmură artificială de o calitate deosebită. Utilajele de gravare, un CNC și un utilaj Laser, pot realiza orice tip de comandă. Marmura gravată și fotoceramica se adresează în principal celor care doresc să amenajeze monumente funerare, dar și în alte domenii. Gravurile se pot executa pe suport metalic, pe un plastic dur și foarte căutat numit ABS, plăcile de inaugurare sau comemorative fiind cel mai adesea executate pe plăci din granit.
 
În același domeniu al monumentelor, Gravex realizeazăfotoceramică cu rezistență garantată împotriva acțiunilor mecanice și a razelor ultraviolete. Aceste fotografii sunt aplicate pe ceramică folosind o tehnologie cu ardere la 500 de grade celsius, care nu permite degradarea în timp, rezistă la zgârieturi și temperaturi extreme sau la alte intemperii, firma oferind pentru lucrările de fotoceramică o garanție de peste 50 de ani.  
 
În același timp Gravex realizează comenzi de gravare pentru pensiuni, restaurante, începând cu plăcuțe indicatoare, afișări tarifare, meniuri, ecusoane, brelocuri. Unul din domeniul în care s-au specializat este cel al trofeelor oferite la diferite evenimente și concursuri, sau a plachetelor legate de eveniment. Pentru asta Gravex colaborează direct cu un producător de trofee din Olanda, prețurile fiind astăzi la jumătate din nivelul celor practicate pe piață de concurență. Aceste trofee se adresează participanților la concursuri de tot felul, cupe sportive și alte genuri de competiții, fiind oferite clienților trofee și medalii personalizate, plachete în mape de catifea, gravuri personalizate pe pix/stilou sau pe curele din piele.  Firma preia de asemenea comenzi de ștampile cu foarte multe modele și mărimi sub prețul practicat în mediul online. Sunt recunoscuți pentru gravuri pe alamă și aluminiu, materiale rezistente la coroziune, solvenți sau mediu salin. La Gravex puteți comanda o gamă variată de invitații pentru evenimentele din familie, cu termen de execuție între 24 și 72 de ore, puteți coperta lucrarea de diplomă sau comanda cadouri personalizate deosebite. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gravex – Calitate și experiență în fotoceramică, gravură laser și mecanică.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gravex – Calitate și experiență în fotoceramică, gravură laser și mecanică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei