Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 13 (8237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sir Andy Braveheart

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici n-am apucat bine să avansez unele nume de băieți și fete, că acestea s-au și evaporat de pe tabloul de la AO. Și nici nu mersesem prea departe. De exemplu, în turul 3 îmi doream reeditarea duelului dintre Ana Bogdan și Paula Badosa. Ei bine, jucătoarea din Spania nici n-a mai luat startul, în timp ce Ana noastră n-a fost deloc în apele ei în meciul cu unguroaica Bondar, motivând ulterior jocul mai slab prin efectul gripei de care a suferit în urmă cu câteva săptămâni. Nici cu moralul nu stătea prea bine, procopsindu-se, după spusele ei, cu un antrenor agresiv. Ciudat, în ziua de azi poți lua referințe despre oricine, dar Ana l-a acceptat din prima, la o simplă abordare pe internet! Un alt duel de tur 3 se profila între Kyrgios și Rune, dar australianul, după ce că nu prea-i place să împacheteze pentru turnee de aiurea, s-a dat lovit și la turneul de casă.

Altfel, la Melbourne s-au întrerupt meciurile și din cauza căldurii, și din cauza ploii, în aceeași zi! Sorana a apucat să reintre după ploaie, dar parcă apa spălase și luase cu ea tot jocul româncei, care a pierdut ca și cum n-ar fi fost avantajul de un set în fața Putințevei, și meciul odată cu el. Cum în prima zi Jaqueline Cristian nici nu mișcase cu Pegula, în concurs au mai rămas cu meciuri amânate pentru azi doar Patricia Țig și Irina Begu. Măcar aceasta din urmă ar putea să preia steagul zdrențuit al tenisului românesc și să-l mai poarte câteva tururi.

Am văzut integral meciul de aproape 5 ore dintre Berrettini și Murray, care a fost la o minge să se încheie tot cu victoria italianului, ca la ultimele întâlniri. Dar iată că de data asta scoțianul a fost un fel de Braveheart, terminând învingător cu sângele șiroindu-i de la genunchi până la șosetă... Atenție, Berrettini a servit 31 de ași, iar raportul dintre lovituri câștigătoare și greșeli neforțate este supraunitar la modul generos (1,22!), ceea ce arată faptul că dincolo de fileu a avut un corifeu de pe vremuri, din acel Big 4. Lui Murray i-a fost dedicat un articol pe gsp.ro, semnat CTP, care la final a făcut unele precizări despre interpretările tendențioase ale ”colegului” Geambașu. Acesta încercase o manipulare încă și mai jenantă decât cea a șefului său (Ioanițoaia, când cu arbitrajul la fotbal), doar pentru a trage spuza pe turta lui în cazul Halep. Dacă s-ar face vreodată casting pentru o variantă românească a lui Scrooge, atunci Geambașu n-ar avea rival.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sir Andy Braveheart.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sir Andy Braveheart5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei