Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 6 (8230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O ”plimbare” cu conotații profund penale

Noian de infracțiuni pe numele a doi frați implicați într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier destul de banal ca mecanism de producere și cu consecințe relativ minore s-a soldat cu o mulțime de capete de acuzare pentru doi frați din Arbore, care se aflau în una dintre mașinile implicate.

Duminică seară, în jurul orei 18.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată cu privire la producerea unui accident în comuna Arbore.

O echipă operativă a poliției, deplasată la fața locului, a constatat că este vorba de un accident cu fuga unuia dintre șoferi de la locul accidentului.

Din cercetările ulterioare a rezultat că un localnic care conducea un Audi pe DJ 178, în interiorul satului Arbore, pe direcția spre Clit, a dat cu spatele spre un drum comunal, fără a se asigura, cauză din care a acroșat un Audi condus regulamentar. Acest al doilea șofer a acuzat leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Celălalt șofer nu era la fața locului, venind ulterior în fața polițiștilor. S-a stabilit în scurt timp că în autoturismul care a provocat accidentul erau doi bărbați, frați, care au fugit. 

Ancheta mai amănunțită a arătat că unul din frați este proprietarul mașinii, în timp ce celălalt a fost la volan. ”Șoferul” nu este însă posesor de permis de conducere și era și băut, având concentrația de 0,64 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Așadar, infracțiunile de conducere fără permis și sub influența alcoolului, respectiv dosar penal pentru încredințarea mașinii unui șofer beat și fără permis, pentru fratele posesor al mașinii.

În plus, s-a deschis dosar penal și pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. La dosar sunt așteptate, pentru completarea probatoriului, rezultatele privind alcoolemia din sânge a bărbatului care s-a aflat la volanul mașinii care a provocat accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noian de infracțiuni pe numele a doi frați implicați într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noian de infracțiuni pe numele a doi frați implicați într-un accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei