Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 6 (8230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Călători uitați în autobuz, cu ușile închise, de un șofer TPL Suceava

Marţi, 10 Ianuarie 2023 (18:36:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O situație cel puțin ciudată s-a petrecut marți, în miezul zilei, în municipiul Suceava, unde călătorii unui autobuz TPL de pe o linie secundară au fost uitați în mijlocul de transport, cu ușile închise, în timp ce șoferul a plecat să își cumpere ceva de mâncare. Evenimentul s-a petrecut în stația Orizont, din cartierul Burdujeni, unde microbuzul de pe linia 22, care venea din Burdujeni Sat, a ajuns, dar călătorii nu au avut cum să coboare.

Cu gândul să își ia ceva de mâncare, șoferul de autobuz a coborât să meargă la chioșcurile din zonă, uitând că are în mașină călători, cărora trebuia să le deschidă ușile.

“Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată... Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar nimic. Am sunat pe numerele de telefon de la TPL, nu a răspuns nimeni. Mai era o femeie care se grăbea să ia copilul de la grădiniță... Asta e bătaie de joc. Așa cum bătaie de joc este și cum au schimbat traseele microbuzelor, de ajung doar până la Orizont”, a spus Andrei, tânărul care a și filmat cum erau blocați în autobuz călătorii, cu ușile închise și fără șofer.

Se pare că schimbările făcute de la 1 ianuarie 2023 la trasele și orarele liniilor secundare i-au bulversat nu doar pe cei care trebuie să coboare la Orizont și să caute un alt mijloc de transport pentru a merge mai departe, unde au nevoie, ci și pe șoferi, care circulă atât de des cu microbuzele goale, pe trasee foarte scurte, încât uită că au și călători.

Conducerea TPL Suceava, sesizată despre eveniment, a verificat reclamația inclusiv pe camerele video din microbuz, confirmând cele spuse de călători. Directorul TPL, Gabriel Petruc, a spus că șoferul, Dorel C., va fi sancționat disciplinar cu micșorarea salariului, iar la expirarea contractului de muncă, în martie, nu va mai fi prelungit.

                 

               

                 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călători uitați în autobuz, cu ușile închise, de un șofer TPL Suceava.
 Vizualizări articol: 3889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Călători uitați în autobuz, cu ușile închise, de un șofer TPL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei