Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 6 (8230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Triplă tragedie

Cei trei suceveni morți în accidentul din Bistrița-Năsăud sunt doi studenți la Cluj și un bărbat care pleca în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri de 20 și 21 de ani și un bărbat în vârstă de 40 de ani, toți din Pojorâta, și-au pierdut viața în groaznicul accident petrecut duminică seară pe DN 17C, la ieșirea din comuna Telciu spre comuna Romuli, în județul Bistrița-Năsăud.

Conform Mesager 24, care a relatat în exclusivitate detalii de anchetă, în accident au decedat Robert Cehren (șoferul mașinii – 21 ani), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și unchiul lui Robert (40 de ani). Singurul supraviețuitor din autoturism este Daniel Rusu, în vârstă de 21 de ani.

Tinerii erau studenți la Cluj-Napoca, iar unchiul lui Robert mergea și el spre Cluj pentru a prinde avionul spre Italia, unde acesta era stabilit. Se pare că aceștia au plecat spre Cluj virând pe DN 18, spre Borșa.

În autocarul care venea dinspre Cluj și mergea spre Sighet erau 38 de oameni care, din fericire, nu au avut de suferit.

Din primele date de anchetă rezultă că mașina înmatriculată în județul Suceava circula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, într-un autocar care se deplasa spre Sighet. Din impact, autoturismul a fost aruncat în râul Sălăuța. Martorii au remarcat prezența de spirit a șoferului de autocar. Acesta a tras tare dreapta de volan și a frânat, reușind să oprească autocarul. Dacă autocarul s-ar fi răsturnat cu cei 37 de pasageri, tragedia de la Telciu putea fi chiar și mai mare.
”Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate, doi tineri care aveau toată viața înainte și care cu siguranță ar fi ajuns unde și-au propus.

Robert, poate cel mai sincer și cel mai corect om, un băiat cu un bun-simț pe care rar îl mai întâlnești în ziua de astăzi, un om cu un caracter minunat și mai presus de toate un prieten de încredere. În loc să ne mai întâlnim la un fotbal împreună, acum stăm și te așteptăm acasă pentru a te conduce cu toții pe ultimul tău drum...

Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta... Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme...” este unul din deja zecile de mesaje de condoleanțe și de regret de pe rețelele de socializare.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care trei erau de cod negru – prezentau leziuni incompatibile cu viața (femeie 20 de ani, bărbat 21 de ani, bărbat 40 de ani). Echipajele de descarcerare au procedat, în prima faza, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conștient și cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizată și evacuată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale. Cele 37 de persoane din autocar au fost evaluate din punct de vedere medical. O persoană prezenta o plagă superficială, a primit asistență medicală la locul accidentului și a refuzat transportul la spital. Toți pasagerii autocarului și-au continuat deplasarea spre localitatea Sighetu Marmației cu un alt autocar pus la dispoziție de compania de transport”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei trei suceveni morți în accidentul din Bistrița-Năsăud sunt doi studenți la Cluj și un bărbat care pleca în Italia.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei trei suceveni morți în accidentul din Bistrița-Năsăud sunt doi studenți la Cluj și un bărbat care pleca în Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei