Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 299 (8216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activitate

Cei 6 noi examinatori angajați la Permise Auto Suceava încep examinarea pe traseu din această săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava va beneficia, din această săptămână, de aportul a șase examinatori proprii, în vederea susținerii probei practice pentru obținerea permisului auto, a informat Prefectura Suceava, printr-un comunicat de presă.  În vederea examinării sunt planificați 430 de candidați.

Potrivit comunicatului, la acest moment, intervalul de timp dintre data susținerii probei teoretice și a celei practice este de aproximativ o lună și jumătate, fiind disponibile locuri pentru programare în data de 6 februarie 2023.

Pentru preschimbarea permiselor de conducere, perioada de așteptare este de circa o lună.

În perioada decembrie 2022 - februarie 2023, la nivel național va expira termenul de valabilitate administrativă a peste 450.000 de permise de conducere, documente emise în perioada decembrie 2012 – februarie 2013.

Prefectura face apel la posesorii de permise de conducere aflați în această situație să solicite preschimbarea permiselor de conducere înainte de expirarea valabilității administrative, parcurgând următorii pași: efectuarea programărilor online pe site-ul www.drpciv.ro; achitarea contravalorii permisului de conducere, de 89 lei, prin intermediul CEC, BCR, rețeaua de stații SelfPay, online – ghișeul.ro sau drpciv.ro secțiunea servicii online - plăți, mandat poștal etc.; pregătirea documentelor necesare pentru preschimbarea permisului de conducere (act de identitate valabil – original, fișa medicală, permisul  a cărui preschimbare este solicitată, în original, dovada efectuării plății taxei); prezentarea la sediu conform programării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei 6 noi examinatori angajați la Permise Auto Suceava încep examinarea pe traseu din această săptămână.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei 6 noi examinatori angajați la Permise Auto Suceava încep examinarea pe traseu din această săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei