Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 299 (8216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Colindele Mitocului au răsunat în Parlamentul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei 21 de oameni din Mitocu Dragomirnei, 9 din fanfară și 12 din cor, au încântat ieri în Parlamentul României. ”Fiii Mitocului”, grup vocal instrumental care pentru prima dată reprezintă comuna la un astfel de nivel, a fost invitat la București de către deputatul PNL Ioan Balan, pe cheltuiala parlamentarului sucevean.

Programul a început la ora 12.00, când grupul condus de primarul Radu Reziuc a colindat grupul parlamentarilor PNL de Suceava, în frunte cu deputații Ioan Balan, Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu, precum și alți parlamentari ai Partidului Național Liberal. La ora 12.30, colindele Mitocului au răsunat în sala mare a Parlamentului României, iar la ora 13.00 ”Fiii Mitocului” au primit aplauze în plenul Parlamentului României.

Periplul colindelor din Mitocu Dragomirnei a cuprins și mai multe instituții reprezentative ale statului, printre care Ministerul Afacerilor Interne, unde oaspete de seamă a fost ministrul Lucian Bode, dar și secretarul de stat Raed Arafat, dar și Compania Națională de Investiții.

“Comuna Mitocu Dragomirnei are o zestre de mare preț, iar acești cetățeni de seamă, prin darul lor, fac cunoscut numele localității natale. Sper și îmi doresc foarte mult ca ceea ce a fost luni la București să fie doar un început. Mulțumesc frumos și felicit pe toți membrii corului și fanfarei, în frunte cu Vasile Roman, dirijor cor, și Codruț Holca, coordonator fanfară. Mulțumesc frumos și lui Sorin Filip, directorul Centrului Cultural Bucovina, și lui Ghiță Diaconesc, dirijorul Fanfarei Calafindești, care ne-au fost alături. Alese mulțumiri domnului deputat Ioan Balan pentru tot și pentru toate. Îl încredințez că acest gest al domniei sale nu va rămâne uitat de către locuitorii comunei noastre!”, a fost mesajul transmis de Radu Reziuc, primarul din Mitocu Dragomirnei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colindele Mitocului au răsunat în Parlamentul României.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colindele Mitocului au răsunat în Parlamentul României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei