Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 290 (8207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antecedente

Suspectul în cazul crimei de lângă aeroport a mai creat probleme și în trecut și a stat internat la Grajduri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cezar Vasile Popescu, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, reținut pentru uciderea ciobanului din Plopeni în apropiere de Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Salcea, are în spate și alte antecedente. În urmă cu aproape zece ani, mai multe mașini ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, ale Jandarmeriei şi Poliţiei au fost trimise pe strada Jean Bart, peste drum de Hotelul Socim. Autoritățile erau pregătite să-i evacueze pe locatarii unui bloc la care a fost semnalat mirosul de gaz. Specialiştii ISU Suceava au făcut măsurători pe casa scării cu aparatele din dotarea autospecialei de cercetare şi decontaminare CBRN (Chimic-Biologic-Radiologic-Nuclear), autospecială în valoare de 350.000 de euro, însă nu s-a constatat că ar fi vreo scurgere de gaze. Totuşi, mirosul de gaz se simțea în zona blocului, iar în urma verificărilor s-a constatat că unul dintre locatari a golit o butelie în faţa imobilului. Este vorba chiar de Cezar Vasile Popescu, care ulterior a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, din județul Iași, acolo de unde a ieșit destul de recent. S-a dovedit o decizie cât se poate de greșită, dovadă oribila faptă pentru care este cercetat acum.

Victima, Vasile Andrieș, de 53 de ani, din Plopeni, a fost ucisă cu mai mult de 20 de lovituri de cuțit. Lovitura fatală a fost o lovitură în plămânul stâng. Și mai șocant este un alt amănunt: criminalul i-a tăiat victimei urechea dreaptă și nimeni nu știe ce a făcut cu ea. De altfel, după ce a fost prins și audiat, Cezar Vasile Popescu nu a putut explica prea coerent motivul care l-a împins să îl omoare pe ciobanul Vasile Andrieș, dar nici de ce i-a tăiat urechea și ce a făcut cu aceasta. După audieri, procurorul criminalist care a preluat ancheta a decis internarea lui Popescu în Secția de Psihiatrie din Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, iar ulterior se va stabili ce măsură va fi luată față de el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspectul în cazul crimei de lângă aeroport a mai creat probleme și în trecut și a stat internat la Grajduri.
 Vizualizări articol: 2029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Suspectul în cazul crimei de lângă aeroport a mai creat probleme și în trecut și a stat internat la Grajduri3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei