Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 290 (8207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri

Probe de traseu la autobuzul TPL către Aeroportul „Ștefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De săptămâna viitoare, mai exact de joi, 15 decembrie, între municipiul Suceava și Aeroportul “Ștefan cel Mare”, din Salcea, va circula non-stop, zi și noapte, un autobuz TPL, pe traseul nr. 8 - o linie nou înființată, prin decizia Consiliului Local Suceava.

Între timp, în trafic a putut fi observat zilele acestea un autobuz TPL, din gama Solaris, care a circulat între Aeroport și Gara Burdujeni.

“Facem probe de traseu, pentru a vedea exact timpii în care ne încadrăm, dar și pentru a introduce locațiile de pe traseu în sistemul de gestiune a traficului. Vedem și cu ce probleme ne confruntăm și căutăm soluții”, a spus directorul TPL Suceava, Gabriel Petruc.

De exemplu, una dintre problemele întâmpinate a fost cu intrarea autobuzului în parcarea Gării Burdujeni, din cauza mașinilor care erau lăsate acolo.

“Ideea e să parcăm cât mai aproape de intrarea/ieșirea din Gară, acolo unde sunt acum mașinile de Poliție, deoarece majoritatea călătorilor au bagaje și trebuie să le fie cât mai ușor să urce și să coboare cu ele. Am găsit înțelegere în cele din urmă și vom avea loc rezervat unde să tragem autobuzul”, a explicat directorul TPL.

Autobuzul de pe traseul nr. 8, spre Aeroport, va pleca din Gara Burdujeni din oră în oră, la fix, 24 de ore din 24.

La întoarcere va pleca de la Aeroportul Salcea la și jumătate.

În timpul zilei traseul autobuzului cu nr. 8 este între Aeroport și Gara Burdujeni, unde va și intra în parcare, dar noaptea va avea un circuit extins, încât ajunge până în Obcini.

Prețul unui bilet de călătorie, valabil 100 de minute, inclusiv în municipiul Suceava, va fi de 10 lei. Practic, în același preț, de 10 lei, un călător poate coborî la o stație din Suceava și urca în care mijloc de transport TPL vrea, către direcția dorită, în acel interval de valabilitate al biletului.

Prețul unui abonament lunar, nominal, este de 120 de lei, iar pentru abonamentul nenominal, care poate fi luat de companii sau instituțiile din acea zonă, pentru a fi dat mai multor angajați, prețul este de 150 de lei.

Abonamentele respective sunt valabile și pe raza municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Probe de traseu la autobuzul TPL către Aeroportul „Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Probe de traseu la autobuzul TPL către Aeroportul „Ștefan cel Mare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei