Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 281 (8198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declarație

Cadariu: „Ca ministru al Turismului îmi este ușor să promovez întreaga noastră țară pornind de la bogățiile pe care le avem în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, suceveanul Constantin Daniel Cadariu, a declarat că de Ziua Bucovinei vrea să le transmită tuturor bucovinenilor din România și de pretutindeni toate gândurile bune. Constantin Daniel Cadariu a spus că în numele ministerului pe care îl conduce vrea să le mulțumească păstrătorilor de tradiție și cultură autentică din Bucovina pentru dăruirea cu care încă transmit tinerelor generații valorile culturale, autenticitatea folclorului bucovinean și arta meșteșugului.

„Încărcătura istorică pe care această zi o are este dincolo de manualele de istorie. Este adânc tipărită în destinele bucovinenilor. Noi știm că Bucovina nu este doar un teritoriu, este o stare de spirit, este o chemare spre autentic care ne face să fim mândri de forța noastră de muncă, de toleranța și înțelegerea pe care o cultivăm chiar din familie. Ca ministru al Turismului, îmi este ușor să promovez întreaga noastră țară pornind de la bogățiile pe care le avem în Bucovina. De la datinile sărbătorilor păstrate cu sfințenie în Gura Humorului, la mănăstirile recunoscute ca patrimoniu al umanității, poveștile noastre rămân la fel de frumoase și sunt nemuritoare”, a transmis Cadariu.

El a arătat că Bucovina este puternică datorită oamenilor care au înțeles ce înseamnă să ai grijă de locul din care provii și cât de importantă este ospitalitatea față de toți vizitatorii. „«Hai în Bucovina!» nu este doar un îndemn, este o invitație pe care noi o facem cu inima deschisă tuturor celor care sunt dornici să se simtă acasă, departe de casă. La mulți ani, tuturor bucovinenilor, indiferent unde s-ar afla!”, a urat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu. El a amintit că Ziua Bucovinei este serbată anual, pe data de 28 Noiembrie, iar legea privind declararea acestei sărbători a fost promulgată în 2015.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu: „Ca ministru al Turismului îmi este ușor să promovez întreaga noastră țară pornind de la bogățiile pe care le avem în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadariu: „Ca ministru al Turismului îmi este ușor să promovez întreaga noastră țară pornind de la bogățiile pe care le avem în Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei