Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 270 (8187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Business sucevean ce ia amploare - vezi aici iPhone de vânzare, second hand, la super prețuri

Business sucevean pe nișa de vânzare/cumpărare de telefoane mobile second-hand, continuă să surprindă publicul cu gama sa largă de oferte. La Yzzy totul pare să fie easy, de la procedura în sine de vânzare sau cumpărare a unui telefon mobil și până la livrarea acestuia.

De la Yzzy.ro pot fi achiziționate diverse tipuri de smartphone-uri, din rândul celor care se află în topul preferințelor și popularității pentru publicul larg: iPhone, Honor, Samsung, Xiaomi printre altele.

 

Un upgrade al smartphone-ului, când bugetul nu mai este o grijă majoră

Motivele pentru care ați dori să vă schimbați telefonul mobil sunt multe. În unele cazuri vorbim de o necesitate și chiar de o urgență, dacă telefonul deținut a fost iremediabil sau prea grav avariat. În alte cazuri vorbim de motivații emoționale sau de plăcerea de a fi în pas cu moda. Ori poate fi la de bine un upgrade care să vă permită să lucrați mai rapid, eficient.

Schimbarea unui telefon mobil vine de cele mai multe ori și cu griji din punct de vedere financiar. Fie acceptați metode care vă complică situația, fie alegeți să fiți dependenți de abonamente de voce doar de dragul posibilității de a vă cumpăra un nou dispozitiv mobil. De ceva vreme însă, există o altă metodă avantajoasă pentru cei interesați. Platforma Yzzy este cea despre care trebuie să știți! De aici puteți cumpăra telefoane second-hand, iar acestei etichete la Yzzy i s-au redefinit standardele. Da, sunt telefoane la mâna a doua, însă au un preț corect în raport cu funcționalitatea și estetica lor.

Înainte de a fi puse la vânzare, astfel de telefoane au trecut prin mâna specialiștilor și au primit calificative. Astfel,vezi aici iPhone de vanzare în stare ca nou sau foarte bună. Pagina celor de la Yzzy detaliază și care sunt condițiile de încadrare la astfel de categorii. Prețurile sunt cu mult mai accesibile și astfel puteți împăca și nevoia și dorința, lăsând la o parte grija financiară.

 

Suntem o societate de consum, dar să fim consumatori smart!

Suntem o societate de consum, schimbăm cu mult mai rapid orice gadget, echipament, aparatură. Considerăm că nu ne avantajează să reparăm. Să nu uităm însă că avem alternative, care nu doar că nu scad din calitatea de care ne dorim să avem parte, dar aduc și beneficii în privința bugetului economisit. Iată de ce merită să investim în telefoane mobile second hand, mai cu seamă pentru că acestea au fost verificate pentru a fi 100% siguri că își merită prețul. Nu doar că funcționează foarte bine, dar arată pe măsură!

Plătiți exact cât merită! Cumpărați sau vindeți telefoane mobile la mâna a doua prin Yzzy. Business-ul este unul local, sucevean, dar se adresează publicului larg și toate operațiunile sunt realizate online. Nu uitați că aveți parte de transport rapid, în 24 de ore, retur gratuit și posibilitate de a plăti în rate. Detalii complete sunt și în pagina oficială acolo unde vă așteaptă ofertele curente.

 

Contact:
contact@yzzy.ro
str. Ana Ipătescu, nr. 5
Bucovina Business Center
birou 208
0761 053 053
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Business sucevean ce ia amploare - vezi aici iPhone de vânzare, second hand, la super prețuri.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Business sucevean ce ia amploare - vezi aici iPhone de vânzare, second hand, la super prețuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei