Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 270 (8187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sper ca Ronaldo să nu devină noua piți!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziceam că ne lasă fotbalul răgaz până la Cupa Mondială, ca să ne delectăm, cât mai putem, ba cu handbalul, ba cu tenisul, dar trebuie să mă întrerup fiindcă... Ronaldo. Să nu vă închipuiți că l-a luat gura pe dinainte, că a cedat nervos la interviu sau că s-a priceput ăla să-l ațâțe. Nici vorbă. Omul și-a programat cu atenție momentul în care să lanseze bomba asupra clubului său actual. Fix la începutul unei lungi perioade în care nu e nevoit să pună piciorul prin vestiarul lui United. Premier League a intrat în pauză pre-mondială, apoi urmează turneul final, după care presimt că portughezul va fi prea obosit, dacă nu chiar convenabil accidentat. Și uite acuși sosește perioada de transferuri din iarnă, iar CR7 deja s-a înțeles în secret cu un club de Liga Campionilor care i-a pus o singură condiție: te luăm, îți plătim salariul ăla imens, dar nu dăm bani pe tine! Așa că portughezul își regizează ieșirea din scenă, adică forțează clubul să-l dea afară. Vi se pare că fabulez? Poate, dar hai să vedem ce va urma.

 

Aș înțelege partea cu lipsa respectului pentru antrenor, ca reciprocitate, deși nu e necesar s-o și exprimi public. Ten Haag ar trebui să știe că pentru trageri de timp bagi tineret, nu fotbaliști cu carieră, ba încă una stelară. Ține de psihologia primară, doar că unii oameni mici se hrănesc cu șicanarea idolilor dacă ajung în poziții de putere. Dar ce m-a enervat realmente a fost răspunsul său pentru Rooney... Cică ăla îl critică pentru că ar fi invidios că el încă joacă la nivel înalt și că arată mai bine! Asta arată la ce se reduce gândirea lui Ronaldo, aproape că te așteptai să pomenească și de bani. Sunt conștient că există o parte a publicului care îi apreciază lui Ronaldo freza și pătrățele de pe burtă, dar eu fac parte dintre ceilalți, care îl apreciază (sau nu) pentru ceea ce face pe teren. De ceva vreme faptul că ar juca la nivel înalt e doar în mintea lui, căci în Liga Campionilor nu mai evoluează, iar deja multă lume a remarcat că ManU arată mai bine (na!) fără el. Din păcate pentru Ronaldo, am mai spus-o, stilul său de joc nu-l mai avantajează în perioada asta de exagerată maturitate. În eterna comparație cu Messi, care poate face un pas înainte și unul înapoi, ca la o horă bătrânească, dar să iște câteva pase de gol pentru care lumea cade pe spate, Ronaldo e un realizator, el depinde prea mult de ceilalți, iar dacă deja ăia ”doi-trei băieți” nu-i mai suportă aerele, e problemă. Șansa lui e la națională, acolo l-ar băga ăia în echipă și pe post de El Cid. Iar naționala portugheză actuală chiar e capabilă să joace pentru el. Qatar poate fi ultima reprezentație de gală pentru Ronaldo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sper ca Ronaldo să nu devină noua piți!.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sper ca Ronaldo să nu devină noua piți!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei