Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 270 (8187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

La Mandachi Hotel & Spa

„Cucinotte”, singurul restaurant cu specific toscan din Suceava, cu meniuri create de chef Patrizia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii dornici să se bucure de deliciile bucătăriei italiene, fără a străbate mii de kilometri, o pot face chiar aici, într-o atmosferă călduroasă, relaxantă, cu un farmec aparte – Restaurantul „Cucinotte”, din incinta Mandachi Hotel & Spa.

Singurul restaurant cu specific toscan din Suceava a fost inaugurat în prezența a zeci de invitați speciali, dar și a clienților dornici să guste din prima zi felurile de mâncare preparate de specialiști în gastronomia italiană, o parte din meniuri fiind create de chef Patrizia Paglieri.

„Cucinotte este o experiență, o călătorie spre deliciile din Italia și

ne dorim ca prin intermediul acestor meniuri să aducem mai aproape Toscana, în gusturi și simțiri. Cucinotte este un spațiu cald, primitor, în care să vii cu prietenii și familia. Este un concept la care am lucrat pentru a-ţi oferi o experienţă memorabilă, iar schimbările le vei observa în fiecare detaliu: în meniu, în design, în întreaga atmosferă a restaurantului!”, au spus cei care au lucrat timp de mai multe săptămâni pentru a transforma spațiul existent la parterul hotelului într-un restaurant cu specific toscan.

Plină de energie, veselă și zâmbitoare, celebra Patrizia Paglieri, cunoscută publicului din România din emisiunile TV la care a fost prezentă, precum „Chefi la cuțite”, unde făcea parte din juriu, ori „Asia Express”, i-a invitat pe suceveni să vină să descopere meniurile special create pentru „Cucinotte” și preparatele deosebite, care aduc Italia mai aproape de ei.

„Aveți locuri frumoase, mâncare foarte bună, fete frumoase, dar...lipsea ceva – un restaurant toscan! Acum îl aveți și puteți mânca ca-n Italia, de unde sunt aduse și produsele, toate de cea mai bună calitate”, a spus chef Patrizia.

Printre invitații speciali ai evenimentului s-au numărat și reprezentanții Festivalului „Les Films de Cannes à Suceava” – actori, regizori și criticul de film Irina Margareta Nistor – vocea filmelor traduse cu care au crescut generații de cinefili, dar și oameni de afaceri, reprezentanți ai mass-mediei și artiști suceveni, precum Elena Simionesei, Ruxandra Chitic și Andrei Morar, care au încântat audiența cu melodii foarte bine alese, pentru o seară de neuitat.

Gemenii Ștefan și Andrei Mandachi au fost o prezență discretă, amestecându-se printre invitați, la mese dar și la dans.

Bucătăria Toscană este compusă din elemente simple, dar bune - pește proaspăt, șuncă și brânzeturi, salamuri tradiționale, friptură, preparate vegetale, cu vestitul ulei de măsline, vinuri aromate și delicioase deserturi.

O bucătărie simplă și rafinată, populară și aristocratică în același timp, dar întotdeauna autentică și gustoasă, acum mult mai aproape de noi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cucinotte”, singurul restaurant cu specific toscan din Suceava, cu meniuri create de chef Patrizia.
 Vizualizări articol: 5047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Cucinotte”, singurul restaurant cu specific toscan din Suceava, cu meniuri create de chef Patrizia5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei