Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 270 (8187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Bărbatul care și-a agresat mama și fratele, arestat pentru 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul din Mitocu Dragomirnei care sâmbătă și-a agresat mama și fratele a ajuns în spatele gratiilor. După ce a fost internat la Secția de Psihiatrie din Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, Benoni Viorel Roșcăneanu, de 57 de ani, a fost reținut în cursul zilei de luni pentru o perioadă de 24 de ore. Marți, acesta a fost prezentat în fața unui magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava, care a emis un mandat de arestare valabil 30 de zile pentru două infracțiuni de ”violență în familie”. Soluția nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava. Benoni Viorel Roșcăneanu are o condamnare mai veche pentru ”omor calificat”. Pentru respectiva faptă a primit 18 ani de închisoare, din care a executat 14, fiind eliberat din penitenciar în 2014. Actualele fapte pentru care a ajuns din nou în spatele gratiilor s-au petrecut sâmbătă, la orele amiezii, într-o gospodărie din Mitocu Dragomirnei. Un bărbat a sunat la Secția 8 Poliție Rurală Adâncata și a solicitat ajutorul oamenilor legii, reclamând că mama sa a fost agresată de fratele său. Cei trei locuiesc în același imobil, iar în cursul zilei de sâmbătă, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces, Benoni Viorel Roșcăneanu a avut un conflict cu mama în vârstă de 79 de ani și a lovit-o. Pentru că nu l-a putut convinge să se oprească, fratele de 51 de ani care a sunat la poliție a fost și el bruscat verbal. Oamenii legii au ajuns la locuința cu pricina, numai că în timp ce discutau cu mama și cu fratele care a sunat după ajutor, agresorul și-a făcut apariția dintr-o anexă și a început să facă scandal. Având în vedere condamnarea mai veche pentru ”omor calificat”, polițiștii au fost extrem de atenți și au chemat în sprijin grupa Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava. Cu ajutorul ”mascaților”, turbulentul a fost imobilizat, încătușat și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, de unde a fost transferat la Secția de Psihiatrie Burdujeni. Pe numele acestuia a fost emis și ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care și-a agresat mama și fratele, arestat pentru 30 de zile.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care și-a agresat mama și fratele, arestat pentru 30 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei