Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 228 (8145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Servicii de optometrie veți găsi la EXPERTOPTIC

Din motive lesne de înțeles este important să vă protejați vederea, iar atunci când apar anumite simptome este indicat să mergeți la un consult optometric. Un control de rutină poate preveni mai mult decât ați crede.

Poate că vă întrebați care este diferența dintre optometrie și oftalmologie. Chiar dacă ambele sunt specializări ce se bazează pe îngrijirea ochilor, sunt totuși două lucruri diferite. Este important să știm aceste diferențe deoarece atunci când este necesar să mergeți la un consult, să știți care este cel potrivit.

 

Diferența dintre optometrie și oftalmologie

În optometrie specialiștii vor efectua examene ample ale ochilor, teste vizuale de rutină. Această specializare implică și inginerie asta pentru că este bazată pe studierea lentilelor, a echipamentelor optice, a aparatelor de diagnosticare a afecțiunilor oculare. Practic specialiștii vor măsura acuitatea vizuală, dar și defectele de vedere, iar în urma unui consult optometric pacientul va fi ajutat să prevină pierderea vederii ce a fost cauzată de către o afecțiune oculară.

Dacă vorbim despre oftalmologie, această specializare are un alt nivel de pregătire. În acest context, nu doar că se pot diagnostica anumite boli de vedere, dar se și pot trata. De asemenea, oftalmologii pot efectua operații oculare și prescrie ochelari, cât și lentile de contact pentru ca pacientul să își corecteze problemele de vedere.

 

EXPERTOPTIC - servicii de optometrie și nu numai

 

Dacă aveți nevoie de un consult optometric, puteți apela la echipa EXPERTOPTIC. Echipa este formată din specialiști în domeniu și vă poate ajuta atunci când vine vorba despre o afecțiune oculară. Mai mult decât atât, în locațiile EXPERTOPTIC puteți găsi și o gamă impresionantă de ochelari de vedere, de soare, cât și lentile de contact de la branduri de renume pe piață.

Cu 6 locații în 5 orașe din România, această optică medicală este recunoscută pentru serviciile de calitate pe care le oferă clienților.

În plus, consultațiile oferite de echipă sunt gratuite, iar persoanele interesate se pot programa telefonic sau prin completarea formularului online din pagina oficială.

Cert este că orice persoană interesată de aceste servicii va avea parte de consiliere personalizată în funcție de problemele oculare pe care le are. Mai mult decât atât, echipa EXPERTOPTIC va ajuta fiecare persoană să își aleagă perechea de ochelari potrivită. Fie că vorbim despre ochelari de vedere sau de soare, alegerea lor este importantă, asta pentru că sunt produse ce nu doar corectează vederea, dar aduc și un plus estetic. Cel puțin ochelarii de vedere sunt purtați zi de zi, fapt pentru care aceștia trebuie aleși în așa fel încât să fie cât mai calitativi și mai comozi.

 

Servicii de reparații în cadrul locațiilor EXPERTOPTIC

În cadrul opticii medicale, echipa oferă și servicii de reparații ochelari precum înlocuirea brațelor, flexurilor, șuruburilor, pernițelor sau a altor accesorii lipsă. Astfel de reparații se pot face pe loc sau într-un timp cât mai scurt.

Așadar, dacă aveți nevoie de un consult optometric, EXPERTOPTIC vă poate deveni partener de încredere. De asemenea dacă vă doriți o pereche de ochelari de soare sau de vedere de la branduri cunoscute precum Guess, Police, Vogue sau Ana Hickmann, tot aici le veți găsi. Vă puteți bucura de prețuri accesibile, cât și de consultanță specializată în funcție de nevoi și preferințe.

 

Totodată, puteți opta pentru serviciul de reparații ochelari în detrimentul unei alte perechi noi.

Țineți cont că sănătatea ochilor este foarte importantă. Un consult optometric la timp poate preveni anumite probleme de vedere.

Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa și pagina oficială sau vizitați magazinele EXPERTOPTIC.

 

Date de contact:

SUCEAVA: 0740 952 952
BOTOȘANI 1: 0744 754 754
BOTOȘANI 2:0755 538 538
RĂDĂUȚI: 0747 750 750
FĂLTICENI: 0751 341 341
ROMAN: 0755 589 589
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Servicii de optometrie veți găsi la EXPERTOPTIC.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Servicii de optometrie veți găsi la EXPERTOPTIC0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei